خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طرز تهيه شامي با لپه

    گوشت را چند تكه كرده، مي شوييم و با پياز و 2 ليوان آب روي شعله ملايم مي گذاريم تا بپزد. لپه را به گوشت تقريباً پخته اضافه مي كنيم تا لپه با گوشت بپزد...




    مواد لازم براي 12- 10 نفر:
    يك كيلو گوشت مغز ران بي استخوان
    نيم كيلو لپه
    4عدد متوسط پياز
    3قاشق سوپخوري ماست
    5عدد تخم مرغ
    يك قاشق مرباخوري جوش شيرين
    يك قاشق چايخوري زعفران ساييده
    به مقدار دلخواه نمك،فلفل و ادويه

    طرز تهيه :

    گوشت را چند تكه كرده، مي شوييم و با پياز و 2 ليوان آب روي شعله ملايم مي گذاريم تا بپزد. لپه را به گوشت تقريباً پخته اضافه مي كنيم تا لپه با گوشت بپزد. بعد از اينكه آب گوشت كشيده شد، گوشت و لپه و پياز را دو بار چرخ مي كنيم. بعد زعفران آب كرده، جوش شيرين، ماست، تخم مرغ ها، نمك، فلفل و ادويه را به گوشت سرد شده اضافه مي كنيم. مايه شامي را خوب ورز مي دهيم. سپس از مايه شامي به اندازه يك پرتقال متوسط برداشته و به صورت دايره پهن مي كنيم . آن را آرام در روغن كاملاً داغ شده مي گذاريم، طوريكه روي شامي را روغن بگيرد و سرخ شود. بعد آن را برمي گردانيم تا روي بعدي شامي هم سرخ شود. كليه شامي ها را به اين ترتيب فرم داده و سرخ مي كنيم. سپس آنها را در ديس چيده و اطراف آنها را با سبزيجات، خيارشور و ليموترش تزيين مي كنيم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان