خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اسكالوپ بوقلمون 


    خوراكي ساده و سبك و متفاوت از غذاي روزمره، اين غذا در طي 20 دقيقه آماده ميشود و بسيار خوش طعم و لذيذ است. 


    مواد لازم - براي چهار نفر 
    • 350 گرم فيله بوقلمون 
    • نصف پيمانه برگ پيازچه خرد شده 
    • 1 يا دو فلفل چيلي قرمز يا سبز ريز خرد شده 
    • يك چهارم قاشق چايخوري نمك 
    • 1 قاشق سوپخوري روغن 
    • يك چهارم فنجان آرد سفيد 
    • نصف ليموترش ورقه شده (در صورت تمايل) 

    روش تهيه 
    1. فيله را از پهنا به صورت چهار دايره ضخيم ببريد. اين دايره ها را در يك كيسه فريزر قرار داده و با يك بيفتك كوب، بر روي آنها بكوبيد تا پهن شده و به قطر 1 سانتيمتر درآيند. 

    2. قطعات بوقلمون را از كيسه خارج كرده و روي آنها را به طور مساوي با پيازچه، فلفل و نمك بپوشانيد، آنها را مجددا در كيسه قرار داده و بكوبيد تا به قطر نيم سانتيمتر برسند. 

    3. روغن را در يك ماهيتابه بزرگ و ضخيم داغ كنيد. قطعات بوقلمون را به آرامي درون آرد بزنيد و آهسته آرد اضافه آن را بتكانيد. 

    4. قطعات را داخل روغن گذاشته و روي حرارت متوسط به مدت 10 دقيقه سرخ كنيد. در ميانه سرخ كردن آنها را يك مرتبه برگردانيد. 

    در صورت تمايل آنها را با قطعات ليمو تزيين كرده و بلافاصله سرو كنيد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان