۱۳:۲۷ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
كوكوي گوشت
روغن-گوشت چرخ كرده-پياز-2پرسير كوبيده-رب گوجه-1يمانه جعفري ساطوري شده-1پيمانه تره يا پيازچه ساطوري شده--نمك وفلفل سياه و قرمز-تخم مرغ 3 عدد براي نيم كيلو گوشت-1ق غذاخوري آرد.-1ق مرباخوري پودر كاري تند
گوشترا در پياز داغ و سير تفت داده شده تفت دهيد.رب گوجه جعفري تره نمك وفلفل سياه و قرمز را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد بعد از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا سرد شود.تخم مرغ ها را در كاسه بزرگي بشكنيد.آرد و پودر كاري را اضافه كنيد و با چنگال بزنيد تا خوب مخلوط شود.روغن را در يك ظرف مخصوص فر مثلا پيركس با عمق حدود 20 سانتي متربريزيد و آنرا در فر كه قبلا در دماي 180 درجه گرم شده بگذاريد.وقتي روغن كاملا گرم شد مايع كوكو را در ظرف بريزيد و در فر حدود 45 دقيقه بگذاريد(اين زمان تقريبي است در اين بين به غذا سر بزنيد)
نوش جااان