فیله سوخاری مرغ
موادلازم: برای ٦ نفر
٤٥٠ گرم فیله مرغ
2/3 فنجان پودرسوخاری
1/2 فنجان آرد همه منظوره
٣٠ گرم سس مایونز
2 عدد تخم مرغ زده شده
٢ بسته عصاره مگی با طعم گیاهی
طرز تهیه:
تکه های مرغ رو با عصاره مگی مزه دار کنید. پودر سوخاری ، آرد و تخم مرغ زده شده را در ظرفهای جداگانه بریزید و کنار بگذارید. سپس روغن را در تابه بریزید.دو طرف مرغ را به آرد آغشته کرده سپس در تخم مرغ زده شده بغلتانید.در آخر با پودر سوخاری پوشش داده و در روغن به مدت ١٠-١٢ دقیقه دو طرف فیله ها را سرخ و طلایی کنید.با سبزیجات دلخواه و سس مایونز تزیین کنید.
🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵