روست_بيف
گوشت گوساله - 100 گرم
پياز - يک عدد
رب گوجهفرنگي - 30 گرم
عصارهي گوشت - نصف يک قرص
آب - نصف ليوان
گوجه خرد شده - به ميزان لازم
روغن - به ميزان لازم
کاهو - به ميزان لازم
نمک و فلفل و آبليمو - به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا پياز و گوشت را با هم تفت ميدهيم تا کمي طلايي شود، سپس رب گوجهفرنگي و گوجه خرد شده را با آن تفت ميدهيم و عصاره گوشت را داخل نصف ليوان آب حل کرده و روي مواد ميريزيم و به آن فلفل سياه و آبليمو و نمک افزوده، روي حرارت ملايم ميگذاريم تا خوب غليظ و با قوام شود، سپس داخل نان باگت ريخته و با کاهو سرو ميکنيم.