۱۱:۴۴ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
كتلت گياهي
مواد لازم :
سيب زميني متوسط 4 عدد
پياز متوسط 1 عدد
آرد لپه 4 قاشق غذا خوري
آرد سوخاري 1 قاشق غذا خوري
آرد نخودچي 1 قاشق غذا خوري
سويا 1 پيمانه
نمك وفلفل 2 قاشق چايخوري و 8/1 قاشق چايخوري
زيره سياه و زرد چوبه4/1 قاشق چايخوري و 2 قاشق چايخوري
سبزيجات معطر خشك ( ترخون ، مرزه ) 1 قاشق غذاخوري
روغن مايع 2/1 پيمانه
چگونگي تهيه:
ابتدا سويا را آماده مي كنيم . سيب زميني و پياز خام را پوست گرفته همراه با سويآ چرخ كي كنيم و سپس آرد لپه ، آرد سوخاري ، ارد نخودچي ، نمك ، فلفل ، زرد چوبه و زيره را اضافه كرده خوب ورز مي دهيم به طوري كه حالت چسبندگي پيدا كند و بعد در دستمال بصورت گرد يا مستطيل درست مي كنيم. سپس هر دو طرف آنها را در روغن داغ سرخ مي كنيم و بعد همراه ليمو ترش ، خيار شور ، گوجه فرنگي و سيب زميني سرخ شده سرو مي كنيم . نكته : مي توانيد نصف مايه را با سبزيجات معطر مخلوط نموده و سپس آن را سرخ نماييد.