۱۱:۴۶ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
كوكوي باقلا سبز
مواد لازم:
باقلاي سبز پوست گرفته 250 گرم
تخم مرغ 5 عدد
شويد خشك يك قاشق سوپخوري
آرد يك قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه:
باقلاي سبز پوست گرفته را بايد دو لپه كنيد. سپس آن را با يك ليوان آب روي حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد. بعد آن را در صافي بريزيد.
در كاسه گودي 2 عدد از تخم مرغ ها را با آرد مخلوط كنيد تا آرد در آن حل شود. بقيه تخم مرغ ها را هم اضافه كنيد.
شويد ، باقلا ، نمك ، فلفل و زردچوبه را روي مخلوط تخم مرغ و آرد بريزيد (به جاي يك قاشق سوپخوري شويد خشك مي توانيد 2 قاشق سوپخوري شويد تازه خرد شده به مواد اضافه كنيد).
مخلوط را در ماهيتانه ريخته و سطح آن را صاف كنيد. در ماهيتابه را بگذاريد تا كوكو خودش را گرفته و سرخ شود.
سپس با كفگير آن را برگردانيد و بقيه روغن را اضافه كنيد و پشت كوكو را هم سرخ كنيد.
اين كوكو همراه با سبزي پلو بسيار خوشمزه مي باشد.