پاستا_با_سس_قرمز
موادلازم
*پاستا لینگویینی یک بسته ۵۰۰ گرمی
* نمک به میزان لازم
* گوجهفرنگی بزرگ سه عدد
* سیر له شده یک قاشق مرباخوری
* روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:پاستا را با توجه به دستورالعمل روی بسته جوشانده و آبکش میکنیم. پوست گوجهفرنگیها را گرفته و آنها را پوره میکنیم. تابه را گرم کرده، روغن و سیر را افزوده و صبر میکنیم تا سیر کمی سبک شود. سپس پوره را ریخته و با نمک کمی تفت میدهیم. گوجهفرنگی باید آنقدر حرارت ببیند تا غلیظ و شفاف شود. وقتی به این مرحله رسید حرارت را خاموش کرده، برگهای ریحان را افزوده و با پاستا سرو میکنیم.نوش جان