۲۲:۲۰ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
فنوني براي آشپزي آســـان
روش عالي سرخ کردن غذا براي جلوگيري از چاقي
از آن جايي که دو سوم افراد جامعه به چاقي دچار هستند، سرخ کردن غذا باعث ميشود اين چاقي تشديد شده و غذاها از سمت سالم بودن به سمت ناسالم بودن برود. در ادامه با 5 روش عالي غذاهاي تان را سالم تر سرخ کنيد. _ در صورتي که نياز به سرخ کردن غذا است توصيه مي کنيم از روغن کلزا و کانولا که حاوي امگا 3هستند و چربيهاي مفيد را به ما ميرسانند، استفاده شود. _ استفاده از روغنهاي جامد بخاطر فرآيندهاي هيدروژن اسيد چربي ترانس بالايي دارند که دشمن قلب محسوب ميشود. _ کره به دليل داشتن چربيهاي اشباع گزينه مناسبي براي سرخ کردن محسوب نميشود. _ بهتر است، براي سرخ کردن از تابه هاي دوطرفه که حداقل روغن را جذب مي کند استفاده شود يا اين که ته سيني فر را چرب کنيم و از آن براي سرخ کردن استفاده کنيم. _ براي غذاهايي که روغن زيادي به خود مي گيرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نکنيم و به صورت آبپز مصرف کنيم و همچنين سبزي را يا سرخ نکنيم يا اگر مجبور به سرخ کردن هستيم آن را يک تفت مختصر بدهيم.