خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۲۲:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    فنوني براي آشپزي آســـان



    روش عالي سرخ کردن غذا براي جلوگيري از چاقي


    از آن جايي که دو سوم افراد جامعه به چاقي دچار هستند، سرخ کردن غذا باعث مي‌شود اين چاقي تشديد شده و غذاها از سمت سالم بودن به سمت ناسالم بودن برود. در ادامه با 5 روش عالي غذاهاي تان را سالم تر سرخ کنيد. _ در صورتي که نياز به سرخ کردن غذا است توصيه مي کنيم از روغن کلزا و کانولا که حاوي امگا 3هستند و چربي‌هاي مفيد را به ما مي‌رسانند، استفاده شود. _ استفاده از روغن‌هاي جامد بخاطر فرآيندهاي هيدروژن اسيد چربي ترانس بالايي دارند که دشمن قلب محسوب مي‌شود. _ کره به دليل داشتن چربي‌هاي اشباع گزينه‌ مناسبي براي سرخ کردن محسوب نمي‌شود. _ بهتر است، براي سرخ کردن از تابه هاي دوطرفه که حداقل روغن را جذب مي کند استفاده شود يا اين که ته سيني فر را چرب کنيم و از آن براي سرخ کردن استفاده کنيم. _ براي غذاهايي که روغن زيادي به خود مي گيرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نکنيم و به صورت آبپز مصرف کنيم و همچنين سبزي را يا سرخ نکنيم يا اگر مجبور به سرخ کردن هستيم آن را يک تفت مختصر بدهيم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان