مرغ_پِستو
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر (خرد شده)
۴ عدد سینه مرغ (به صورت نواری بریده بشه)
۲ فنجان برگ اسفناج
۱۲۰ گرم سس آلفردو
۲ قاشق غذاخوری پستو
۲۲۵ گرم پاستای پنه
۱ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده رومانو
طرز تهیه:یه ماهیتابه برداشته و روغن رو داخلش گرم کنین، سیر رو بهش اضافه کرده و برای یه دقیقه بذارین توی روغن سرخ بشه. سپس مرغ رو اضافه کرده و بذارین هر طرفش برای ۷ تا ۸ سرخ بشه. وقتی که مرغ طلایی رنگ شد و پخت، اسفناج رو اضافه کرده و سه تا چهار دقیقه بهش زمان بدین.
-در همین حال، سس آلفردو رو آماده کرده و پستو رو بهش اضافه کرده و هم بزنین. این مخلوط رو کنار بذارین.
-پاستا رو در یه قابلمه آبجوش و نمک طبخ بدین تا اینکه نرم بشه. آبکشیش کنین.
-مخلوط مرغ و اسفناج رو با پاستا مخلوط کرده و با سس آلفردو و پستو خوب هم بزنین. بعد از اینکه خوب ترکیب شدن روش رو با پنیر تزیین کرده و سرو کنید . نوش جان