خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۵۷   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     خوراک نرگسی اسفناج😋

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    پیاز 2 عدد

    تخم مرغ (درشت) 5 عدد

    روغن 200 گرم

    اسفناج (شسته و خرد شده) نیم كیلو

    نمك به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    زعفران (ساییده شده) نصف قاشق چایخوری

    فلفل دلمه ای (خرد شده و سرخ شده) 1 عدد

    به نظر من اسفناج خیلی عالیه اصلا طعمش با بقیه سبزی ها قابل مقایسه نیست حالا اینكه بعضی ها طعمش رو دوست ندارن خیلی عجیبه اما به نظرم اگر اسفناج دوست ندارید احتمالا باید این مدل نرگسی رو دوست داشته باشید (مخصوصا نوع دوم)سعی كنید امتحانش كنید خیلی لذیذه!

    🍜طرز تهیه:

    ظرف مناسبی را انتخاب كرده و اسفناج ها را خرد كرده و با نصف پیمانه آب و نمك آن را بپزید تا اسفناج كاملا پخته شود و آب اضافی در ظرف وجود نداشته باشد.

    در ظرفی جداگانه پیاز را نگینی و تا حد ممكن ریز خرد كرده و در روغن داغ سرخ كنید و پس از آن اسفناج را به پیازداغ اضافه كرده و خوب تفت دهید تا اسفناج كاملا سرخ شده و براق شود.

    حالا شما دو راه دارید كه من هركدام را برایتان توضیح میدهم:

    1) اسفناج ها را كف ظرف كاملا پخش كنید و روی آن نمك و فلفل و كمی زعفران ابكرده بریزید و تخم مرغ ها را در فواصل مشخص روی اسفناج بپزید تا موقع كشیدن غذا به هركس یك تخم مرغ برسد.و شكل تخم مرغ ها سالم باشد(درست مثل گل نرگس!!)

    2) این روش به نظر من خوشمزه تره ولی شكل زیبایی اولی رو نداره اما واقعا مزش از مورد اول بهتره.شما ظرفی جدا رو انتخاب میكنید و تخم مرغها رو در اون ظرف میشكنید و نمك و فلفل و زعفران آبكرده رو به تخم مرغها اضافه میكنید و مقداری فلفل دلمه ای ریز شده و كاملا سرخ شده رو هم بهش اضافه میكنید و در ظرف اسفناج ریخته و مرتب هم میزنیم یا مثل كوكو روی مواد میریزیم و درب ظرف رو میبندیم تا غذا خوب پخته بشه.

    🚦نكات:

    1) اضافه كردن فلفل دلمه ای سرخ شده واقعا این غذا رو خوشمزه میكنه با اینكه این روش در كتابی نوشته نشده ولی به نظرم تلفیق اسفناج و فلفل دلمه ای خیلی خوشمزست.

    2) اگر از روش اول استفاده میكنید حتما تخم مرغ ها رو كامل پخش كنید و درب ظرف رو بذارید تا كاملا پخته بشن.

    3) پیازها اگر درشت خرد بشن یا خوب سرخ نشن غذا رو خیلی بد میكنن چون اسفناج به طور كلی یه كم حالت زیر دندان آمدن داره و اگر پیاز هم این جور باشه واقعا بد میشه!

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان