خانه
290K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    من میخوام توی این صفحه طرز پختن انواع شیرینی خونگی مخصوص عید نوروز رو بهتون آموزش بدم.


    توی خونتون فر ندارین؟ اشکالی نداره برای شما هم طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر رو آموزش میدم که نوروز امسال همه بتونیم از خوردن شیرینی های خوشمزه خانگی با ماندگاری بالا که خودمون درست کردیم لذت ببریم.



    طرز تهیه شیرینی خانگی عید نوروز با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۸/۱۲/۲۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی خانگی

    طرز تهیه شیرینی کشمشی

     

    مواد لازم:

    آرد گندم  200 گرم

    کشمش  100 گرم

    تخم مرغ  2 عدد

    پودر شکر  150 گرم

    کره یا روغن جامد حیوانی  150 گرم

    وانیل‏  1/2 قاشق چای خوری

    پودر پسته  1 قاشق غذا خوری

    بیکینگ پودر  1 قاشق مربا خوری

    زعفران (اختیاری)  به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    ابتدا کره یا روغن جامد حیوانی را دو ساعت بیرون یخچال گذاشته تا نرم شود سپس آن را با پودر شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.

    حال تخم‌ مرغ‌ ها را یکی ‌یکی اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

    در مرحله بعد آرد و بیکینگ‌ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید سپس به مخلوط اضافه و با یک قاشق یا لیسک هم بزنید.

    در نهایت هم کشمش ها را با ترکیب مواد مخلوط کرده تا مایه شیرینی کشمشی آماده شود.

    در این مرحله می توانید در صورت دلخواه مقداری زعفران دم کرده به مایه شیرینی اضافه کنید.

    حال دو کیسه فریزر را داخل هم قرار داده، مایه شیرینی را در آن بریزید و انتهای آن را مانند قیف سوراخ کنید سپس روی سینی فر، کاغذ روغنی پهن کرده و از مایه شیرینی به اندازه یک گردو روی کاغذ روغنی ریخته و کمی پودر پسته روی آن‌ ها بپاشید.

    حال سینی را در طبقه بالای فر با حرارت 150 الی 160 درجه سانتی ‌گراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها پخته شوند.

    در انتها شیرینی ‌ها را برای مدت 30 دقیقه کنار گذاشته تا سرد شوند سپس آن را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر خود چیده و سرو کنید. نوش جان

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • ۱۹:۴۸   ۱۳۹۹/۱/۱۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی عید خانگی

    طرز تهیه شیرینی شکرپاره

    مواد لازم برای شیرینی:

    تخم مرغ  3 عدد

    کره  100 گرم

    آرد سمولینا 1 پیمانه

    آرد سفید قنادی به میزان لازم

    شکر 1/2 پیمانه

    روغن مایع 1/2 پیمانه

    وانیل 1/2 قاشق چای خوری

    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

    پودر پسته به میزان لازم

     

    مواد لازم برای شهد:

    آب  2 پیمانه

    شکر  1 پیمانه

    گلاب  1/4 پیمانه

    پودر هل  به میزان دلخواه

     

    طرز تهیه شهد:

    برای درست کردن شهد آب، شکر، گلاب و پودر هل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید بعد از حدود 10 دقیقه که جوشید آن را کنار گذاشته تا خنک شود.

     

    طرز تهیه شیرینی:

    ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با یکدیگر خوب زده تا کرم رنگ شوند.

    سپس به ترتیب کره ای که به دمای محیط رسیده و روغن را اضافه و مخلوط کنید.

    در مرحله بعدی آرد سمولینا و بیکینگ پودر را هم با مواد مخلوط کرده و در انتها آرد سفید قنادی را تا جایی اضافه کنید که خمیر نرمی حاصل شده و به دست نچسبد.

    حال کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه گردو برداشته و فرم دهید سپس آن ها را کف سینی چیده، با چنگال روی آن ها شیار انداخته و زرده ی تخم مرغ بمالید.

    در این مرحله سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.

    برای اینکه شیرینی ها طلایی رنگ شوند به مدت 2 دقیقه گریل را هم روشن کنید.

    پس از اینکه شیرینی ها آماده شدند آن ها را همانطور داغ داخل شهد خنک قرار داده تا شهد به خورد شیرینی ها برود.

    در نهایت می توانید شیرینی ها را با پودر پسته به دلخواه تزیین و سرو کنید.

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • ۲۲:۴۵   ۱۳۹۹/۱/۱۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی خانگی

    طرز تهیه قرابیه تبریز


    مواد لازم برای تهیه شیرینی قرابیه :

    بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم
    شکر ۲۰۰ گرم
    سفیده تخم مرغ ۳ عدد
    مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به مقدار لازم

     

    طرز تهیه شیرینی قرابیه :
    بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
    اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.
    خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.
    سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.
    داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.
    سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.
    شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
    بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.
    این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان