۱۴:۵۳ ۱۳۹۲/۷/۲۲
مواد لازم:
گوشت چرخ شده(سینه مرغ)
پیاز رنده شده
پودر سیر
پنیر پیتزا رنده شده
سیر رنده شده
آرد سوخاری
نمک و زردچوبه
عصاره مرغ
پودر پفک نمکی
طرز تهیه:
سینه مرغ 2بار چرخ شده را با پیاز چرخ شده و یا بسیار ریز رنده شده و پنیر پیتزا و پودر سیر و نمک و زردچوبه مخلوط میکنیم و میگذاریم 30 دقیقه در یخچال و یا محیط اطراف در حالت عادی بماند.
بعد آرد سوخاری و کمی فلفل قرمز و پودر پفک و عصاره مرغ را با هم مخلوط میکنیم و وقتی روغن داغ شد به اندازه ای که میخواهیم ناگت هایمانم باشد مثلاً توپی، ستاره ای، قلبی و... درست میکنیم و در مخلوط آرد سوخاری و فلفل و پفک غلتش میدهیم و در روغن میندازیم تا سرخ بشه و وقتی طلایی شد ناگت شما آماده است.
مرسی از ریتا و الهه عزیزم خیلی خیلی لطف کردید که در زمینه آشپزی اینهمه انرژی دادید و من با انرژی که شما بهم دادید تونستم انگیزه پیدا کنم واسه پختن غذاهای خاص و فانتزی