قارچ و پنیر گریل شده
قارچ و پنیر کبابی با سس آویشن پیش غذا یا غذای گیاهی خوشمزهای است که مورد پسند تمام افراد خانواده قرار میگیرد.
اگر به آویشن تازه دسترسی ندارید میتوانید از 1 قاشق مرباخوری پودر آویشن استفاده کنید البته میتوانید از کاکوتی هم بجای آویشن استفاده کنید.
پنیر هلومی یا پنیر کبابی، نوعی پنیر یونانی است که نسبت به پنیرهای دیگر در برابر حرارت مقاومتر است و آب نمیشود؛ به همین دلیل برای گریل کردن بسیار مناسب است. پنیر کبابی یا هلومی را میتوانید از سوپرمارکتها تهیه کنید؛ اما در صورت در دسترس نبودن از پنیر فتا استفاده کنید که طعمی شبیه پنیر کبابی دارد یا از پنیر موتزارلا که بافتی شبیه آن دارد.
مواد لازم:
قارچ دکمهای کوچک
36 عدد
پنیر کبابی(halloumi)................... البته کاله هم این نوع پنیر رو زده
250 گرم
آب لیمو ترش
2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
برگ آویشن تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سیخ های چوبی را به مدت 1 ساعت در آب خیس دهید تا روی کبابپز نسوزند. ساقه قارچها را جدا کرده و آنها را با پنبه یا دستمال کاغذی یا دستمال آشپزخانه نمدار تمیز کنید. پنیر کبابی را به صورت 24 مربع 2 سانتیمتری برش بزنید. در هر سیخ چوبی 3 تکه قارچ و 2 تکه از پنیر کبابی قرار دهید به طوری که ابتدا و انتهای آن قارچ قرار بگیرد. سیخها را در یک ردیف در ظرفی قرار دهید. آبلیمو، روغن زیتون و برگهای آویشن خرد شده را با هم مخلوط کرده و به آن پودر فلفل سیاه بزنید. سپس این مخلوط را روی قارچ و پنیر بریزید و اجازه دهید تا حداکثر به مدت 30 دقیقه بماند تا طعمدار شوند. باربیکیو یا گریل را روی حرارت متوسط تنظیم نمایید و سیخها را به مدت 3 الی 4 دقیقه در حالیکه چند بار زیر و رو میکنید بپزید تا نرم و طلایی رنگ شوند. این پیشغذا را گرم با سالاد کاهو و هویج و کمی از سس باقیمانده آویشن و روغن زیتون سرو نمایید.
با تشکر از پارسه گرد