خانه
985K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دلمه انگشتی کلم                    

    مواد لازم:

    کلم برگ1 عدد

    برنج       نصف پیمانه

    سبزی دلمه خرد شده    5/1 پیمانه

    سماق نکوبیده  1 پیمانه

    روغن  4 قاشق غذخوری

    نمک، فلفل و زعفران   به مقدار لازم

    آب ولرم  1 لیوان

    طرز تهیه:

    کلم را پس از شستن در قابلمه آبجوش و نمک قرار داده، زیر قابلمه را خاموش کرده و در قابلمه را  تا 15 یا 20 دقیقه می‌گذاریم تا تا کلم نرم شود، سپس کلم را برگ برگ می‌کنیم.

    سماق نکوبیده (اگر از پودر سماق استفاده کردید از نصب این مقدار استفاده کنید) را با آب ولرم مخلوط کرده و در آنرا می‌گذاریم و یک ساعت استراحت می­دهیم، در این فاصله چندین بار با نوک انگشتان سماق‌ها را ماساژ می‌دهیم تا عصاره آن کاملاً در بیاید.

    برنج را با نمک و کمی روغن دم می‌کنیم. برنج را با سبزی دلمه، لپه پخته شده، نمک، فلفل و کمی زعفران مخلوط کرده و در برگهای کلم به صورت استوانه‌ای و کوچک می‌پیچیم و درون قابلمه می‌چینیم. آب سماق را صاف کرده و همراه با روغن روی دلمه‌ها می‌ریزیم. سپس در قابلمه را گذاشته و اجازه می‌دهیم دلمه بپزد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان