رولت اسفناج: اسفناج خرد و بخارپزشده:100 گرم گوجه : اعدد تخم مرغ:2عدد پیاز :1عدد کوچک سیر:2حبه نمک :به مقدار لازم کنجد:به میزان لازم نمک و فلفل:به میزان لازم کره:50 گرم پنیر پیتزا:در صورت تمایل مقداری
ابتدا پیاز و سیر را نگینی خرد کرده با مقداری کره تفت میدهیم سپس گوجه را نگینی خرد کرده اضافه میکنیم . در انتها اسفناج را به سایر مواد اضافه میکنیم. در صورت تمایل در این مرحله پنیر را اضافه میکنیم وقتی پنیر آب شد شعله را خاموش میکنیم. 2عدد تخم مرغ را باکمی نمک همزده در تابه بزرگی که با کره چرب کرده ایم و کمی کنجد پاشیده این میریزیم تابه را میچرخانیم تا تخم مرغ به همه جای تابه برسد( مانند کرپ). وقتی پخته شد صبر میکنیم تا خنک شود سپس مواد را داخلش ریخته رول کرده برش میزنیم