خانه
944K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۴/۸/۲۸
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    ندا جون بیا با هم تند تند مهمونی بگیریم پس
    آفرین خیلی عالی بود
  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۴/۸/۲۸
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست
    باشه عزیزم فقط من 2 شیفت کار میکنم نمیدونم کی مهمونی بگیرم
    ولی قول میدم برای همسری درست کنم عکساشو بزارم
  • ۲۳:۲۲   ۱۳۹۴/۸/۲۹
    avatar
    مرمری
    یک ستاره ⋆|3490 |1935 پست
    ندا جون باورت شاید نشه اما باید بگم که من چند وقتیه که دارم به این موضوع فکر می کردم چرا یه سری پیشنهاد که یک جا جمع شده باشه برای اینکه یه میز خوب بتونم ایده بگیرم و غذاهای ساده ی فینگر فودی درست کنم برای مهمونی نیست ما کلی رفرنس از غذاهای مختلف داریم اما یه بخشی که چند گروه پیشنهاد برای آماده کردن غذای دورهمی نیست .
    کارها و ایده هات فوق العاده بودن و خیلی خوبه تجربت رو از اینکه کدومها رو سر یک میز برای مثلا یه مهمونی 30 یا 20 یا 10 نفره به تفکیک بگذاری .
  • ۲۳:۴۱   ۱۳۹۴/۸/۲۹
    avatar
    مرمری
    یک ستاره ⋆|3490 |1935 پست

    روش ساده  و اکتشافی ما برای پیچیدن سمبوسه . تقدیم به شما 93

    فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی

    فینگرفود های دورهمی

    ویرایش شده توسط مرمری در تاریخ ۲۹/۸/۱۳۹۴   ۲۳:۴۷
  • ۰۸:۵۲   ۱۳۹۴/۸/۳۰
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست
    عزیزم خوشحالم که خوشت اومد
    البته هدف من برای این تاپیک فینگر فود هاییه که ساده و شیک باشه که همه بتونن درست کنن و چیز هایی توش نباشه که برادرزاده ی پسرخاله ی همسایمون از خارج گرفته باشه و اصلا نمیتونیم اسمش و تلفظ کنیم
  • leftPublish
  • ۱۲:۰۵   ۱۳۹۴/۸/۳۰
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست
    عالیه عزیزم
    چقدر ساده و آسون ممنونمممم
  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۴/۸/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست
    عاليه مرمري جان
    منم سمبوسه رو به همين روش ميپيچم
    مرمري جان من هم كشفش كرده بودم قبلا
  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۸/۳۰
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    ای کاشف ها! من هم کشف کردم که سمبوسه خیلی خوشمزه هست

    ممنون ندا جون من هم خیلی با این فینگر فودها کیف کردم.
  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۴/۸/۳۰
    avatar
    بابای شنگول
    دو ستاره ⋆⋆|2772 |2500 پست
    سلام علیکمـ
    اسم اینو باید بذاریم کاردستی .چه بامزه پیچیده میشه!
    با واژه بیگانه فینگرفود هم همخوانی داره.
    من که فقط می تونم بگم خداقوت.
  • ۱۵:۱۲   ۱۳۹۴/۸/۳۰
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    بابای شنگول!!!!
    مگه بیرون از تاپیک سلام علیکم هم می تونید بیاید! من فکر می کردم اکانت شما فقط تو همون تاپیک کار می کنه
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۴/۸/۳۰
    avatar
    رومین
    کاربر جديد|53 |76 پست
    به به چه خوشمزه !!! من هم از این تاپیک خیلی خوشم اومده
  • ۱۵:۲۲   ۱۳۹۴/۸/۳۰
    avatar
    بابای شنگول
    دو ستاره ⋆⋆|2772 |2500 پست
    آره امتحان کردم کار می کنه !
  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۴/۸/۳۰
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    زیباکده
    بابای شنگول : 
    آره امتحان کردم کار می کنه !
    زیباکده

    15

  • ۰۰:۲۵   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    مرمری
    یک ستاره ⋆|3490 |1935 پست
    زیباکده
    NE DA : 
    عزیزم خوشحالم که خوشت اومد
    البته هدف من برای این تاپیک فینگر فود هاییه که ساده و شیک باشه که همه بتونن درست کنن و چیز هایی توش نباشه که برادرزاده ی پسرخاله ی همسایمون از خارج گرفته باشه و اصلا نمیتونیم اسمش و تلفظ کنیم
    زیباکده

    هاهاها خیلی باحال بود برادرزاده پسرخاله همسایه خخخخ آره ندا جون همین سادگی باعث جذابیت میشه مخصوصا برای ما ککه شاغلیم و باید هم شام درست کنیم و هم نهار فردا .. واقعا احتیاج به یه تنوع بود اما آسون

    ندا جون امروز تو زیباکده تاپیک مد نظرم رو پیدا کردم

    http://www.zibakade.com/Topics/چه-غذاهایی--چه-مهمونایی-TP21824

     

  • ۰۰:۲۸   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    مرمری
    یک ستاره ⋆|3490 |1935 پست
    الان دیدم ندا جون خودتم اونو دیدی
  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست
    زیباکده
    مهرنوش : 
    بابای شنگول!!!!
    مگه بیرون از تاپیک سلام علیکم هم می تونید بیاید! من فکر می کردم اکانت شما فقط تو همون تاپیک کار می کنه
    زیباکده

    من که کلا فکر میکردم این اکانت اصلا نمیاد

    همش میگفتم حتما از ایناست که قبلا میومده حالا یه تاپیک زده که جالبه و هنوز پابرجاست 429

  • ۰۹:۲۶   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    مواد لازم:

    آرد 1+1/2پیمانه

    سیب زمینی پخته شده و خردد شده 1پیمانه

    تخم مرغ 1عدد

    ماست شیرین 1/2 پیمانه

    روغن مایع 1/2 پیمانه

    پنیر مزه دار گودا یا موزورلا 1پیمانه

    جعفری خرد شده 3قاشق سوپخوری

    ژامبون خرد شده نگینی 1پیمانه

    بکینگ پودر 1ق.م.سر پر

    نمک به میزان لازم

    خیار شور ریز شده 3ق.س

    طرز تهیه:

    ابتدا ماست را به همراه بکینگ پودر با هم قاطی کرده و خوب هم میزنیم و کمی نمک را هم به آن اضافه می کنیم.بعد تخم مرغ و روغن مایع را اضافه وبا همزن دستی یا برقی با دور کم آن را زده و بعد آرد را به آرامی به آن اضافه می کنیم.آرد باید سفید باشد مواد که با هم مخلول شد ژامبون را به آن اضافه کرده مواد باید نه زیاد شل و نه زیاد سفت باشد آنگاه سیب زمینی پخته و خرد شده را اضافهو جعفری را هم ریخته و در آخر پنیر را به آن اضافه می کنیم.

    فر را 15دقیقه قبل روشن کرده و قالب های مافین را کمی چرب کرده و 2/3 قالب را با مواد پر کرده و داخل سینی فر می گذاریم زمان پپخت 20الی 25دقیقه می باشد. بالا و پایین فر باید همزمان روشن باشد.

     

  • ۰۹:۲۸   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    طرز تهیه رزت ژامبون

    شیر ولرم

    150 میلی لیتر

    پودر خمیر ترش

    1 قاشق غذا خوری

    شکر و نمک

    کمی ( به میزان لازم )

    آرد

    350 گرم

    تخم مرغ

    1 عدد

    زرده تخم مرغ

    1 عدد

    کره

    50 گرم

     

    طرز تهیه : 
    شیر ولرم را با پودر خمیر ترش وشکر مخلوط کرده 10 دقیقه استراحت دهید سپس در ظرفی دیگر تخم مرغها کره نمک آرد + شیر مخلوط کرده 30 دقیقه خمیر را در دمای بیرون از یخچال استراحت دهید حتما روی خمیر را بپوشانید.

    خمیر بدست آمده را میتوان با هر مواد ی که دوست دارید پر کنید.

    پیچیدن رزت ها تقریبا به همین ترتیب است فقط ورقه های ژامبون و پنیر روی هرشعاع قرار میگیرد و با خمیر پیچیده میشود.

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون


    رزت های پیچیده شده به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه در فر 200 درجه طبخ شود.

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    گل اسفناج نوعی فیلو

     
    فیلو اسفناج فنجانی

    موادی که لازم دارید:

    • خمیر هزار لای آماده
    • اسفناج خرد شده
    • خامه زده شده
    • پنیر بلوچیز
    • سیر رنده شده
    • پنیر پارمزان رنده شده
    • نمک و فلفل
    • روغن
    • تخم مرغ (برای رومال کردن)
    • قالب مافین

     گل اسفناج فیلو

    طرز تهیه:

     فر را از قبل گرم کنید.

    در ماهیتابه روغن ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار دهید. سیر رنده شده را در روغن تفت دهید. بعد اسفناج را اضافه کرده و با سیر تفت دهید. وقتی آب اسفناج گرفته شد پنیر بلوچیز را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر و اسفناج با هم خوب مخلوط شوند. سپس کمی نمک و فلفل اضافه کرده و هم بزنید. ماهیتابه را از روی شعله برداشته و سپس خامه و پنیر پارمزان را به اسفناج اضافه کرده و هم بزنید.

    خمیر هزارلای آماده را باز کنید و با کاتر به مستطیل‌های کوچک تقسیم کنید.

    قالب مافین را چرب کنید.

    در هر یک از قالب‌ها دو تکه از خمیر را قرار دهید به طوری که کف مافین پوشیده شود و سر خمیرها از بالای مافین بیرون بزند. می‌توانید با دست سر خمیرها را پیچ و تاب دهید تا وقتی پخته می‌شود شبیه گل شود.

    با قاشق مواد اسفناج را وسط خمیرهای درون مافین بریزید.

    روی خمیرهای بیرون زده را با تخم مرغ رومال کنید.

    مافین‌ها را درون فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا خمیر پخته و طلایی شود.

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    فینگر فود : رول‌ خیار

    فینگر فود سرد رول خیار

    فینگر فود رول خیار یک فینگر فود سرد وخوشمزه و سالم است که می توانید به عنوان اسنک و پیش غذا هم آنها را برای خودتان و فرزندانتان آماده کنید.  دو خوراکی که مورد علاقه ایرانی ها خیار و پنیر (و البته سبزی) است. با یک رول‌آپ زیبای خیار و پنیر میهمانان خود را سورپرایز کنید.

    فینگر فود رول خیار

    موادی که لازم دارید:

    • خیار تازه (پوست آن را خوب بشورید چون این رول‌آپ با خیار با پوست زیباتر است)
    • پنیر لبنه یا همان ماست یونانی (پنیر شبه خامه‌ای که از ماست چکیده گرفته شده و نمک، چربی و کالری کمی دارد)
    • ریحان تازه (جعفری تازه، آویشن، نعنا خشک و یا هر سبزی تازه و خشکی که خودتان دوست دارید)
    • کمی نمک
    • گوجه‌فرنگی (رنده شده)
    • پیاز کوچک (۱ عدد رنده شده)
    • سیر (۱ حبه رنده شده)
    • روغن زیتون (۱ قاشق غذاخوری)

    طرز تهیه:

    ابتدا روغن را در ماهیتابه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید. سپس پیاز و سیر رنده شده را در آن تفت دهید تا عطرش بلند شود. گوجه رنده شده را اضافه کرده و اجازه دهید گوجه‌ها خوب پخته شوند و کم‌کم یک سس غلیظ به دست آید. در صورت تمایل می‌توانید به آن سبزی معطر نیز اضافه کنید.

    سس غلیظ را کنار بگذارید تا خنک شود.

    با یک پوست کن می‌توانید خیارها را به صورت خیلی نازک از طول برش دهید سپس کمی روی سطح خیار نمک ریخته و با کارد پنیر را روی تمام آن بمالید. اگر دوست دارید می‌توانید برگ ریحان یا هر سبزی که دوست دارید را درسته روی پنیر بچینید و یا سبزی دلخواه را خرد کرده و با پنیر مخلوط کنید و سپس روی خیار بمالید.

    سپس خیار را از یک سر بپیچید و رول‌آپ را درون ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر با یک قاشق کوچک روی تک تک رول‌ها سس بریزید.

    به جای سس میتوانید یک عدد گوچه گیلاسی را با استفاده از سیخ چوبی به مرکزرول وصل کنید

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان