خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۵:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگرفود

    رولت كوكو سبزی با قالب  ریلیف مت

    مواد لازم جهت تهیه رولت کوکو سبزی با قالب ریلیف مت

    سبزی کوکو ٤ ليوان

    تخم مرغ ٣ عدد

    آرد ٣ قاشق سوپخوري 

    زردچوبه ۱ قاشق چای خوري

     

    نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهیه : 

    مواد لازم برای داخل حفره های ریلیف مت :

    آرد ٣ قاشق سوپ خوری * کره ۳ قاشق سوپ خوری * تخم مرغ ۲ عدد * آب جوش ۳ قاشق سوپ خوری

    ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده زرده ها را با آب جوش به هم می زنیم. سفیده ها را نیز جداگانه آنقدر می زنیم تا پف کند. کره را به همراه آرد با زرده مخلوط کرده و سپس سفیده را با مواد مخلوط می کنیم. می توانیم این مواد را با رنگ های مجاز به دلخواه رنگی هم بکنید. سپس با پالت مخصوص حفره های ریلیف مت را پر می کنیم.و در يخچال يا جاي سرد ميگذاريم تا سفت شود

    تمام مواد کوکو را با هم مخلوط کرده ، چند دقیقه با همزن برقی به هم می زنیم و پس از اینکه خوب با هم مخلوط شدند مواد را روی ریلیف مت که حفره هایش را پر کرده ایم پخش می کنیم. رولت را به مدت ۱۵ دقیقه روی پنجره ی بالایی فر که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم می پزیم.

    بعد با پلاستيك رويش را ميپوشانيم ده تا بيست دقيقه بماند. 

    برای داخل رولت من يك بسته كالباس مرغ و يك بسته پنير گودا و كمي زرشك  ميزنيم. 

    رولت را  آرام لول ميكنيم دوباره با كيسه فريزر ميپوشانيم و نيم ساعت يا بيشتر در يخچال ميگذاريم. 

    دوباره فر را با درجه ١٨٠ گرم ميكنيم ده مي پزيم تا پنير آب شود. 

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کباب ملکه
    کباب ملکه بسیار ساده است و در عین حال
     کاربردی و شیک!

    موردمصرف : پیش غذا 
    مناسب برای : مهمانی دوستانه 

    مواد لازم جهت تهیه کباب ملکه :
     
    بادمجان
    فلفل دلمه
    گوشت چرخ کرده 
    روغن 
    آرد نخودچی 
    نمک 
    فلفل قرمز
    زردچوبه
     
    مقدار مواد بستگی به خودتان دارد .

    طرز تهیه کباب ملکه :
    سبزیجاتی مثل بادمجان و کدو و هویج و سیب زمینی و ... که تقریبا یک اندازه و گرد برش خوردند.

    پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. نمک و زرد چوبه و فلفل هم می ریزیم. فلفل دلمه را هم رنده می کنیم و یک کمی آرد نخودچی می ریزیم که باز نشود. مواد را یک ساعتی داخل یخچال می گذاریم.

    بعد از یخچال در می آوریم و به اندازه های خیلی کوچک (که اندازه آن با موادمان هم خونی داشته باشد ) در می آوریم و آن ها را سرخ می کنیم .کاملا باید مغز پخت

    در یک ظرف دیگر سبزیجاتمان را کمی تفت می دهیم. در حدی پخته شوند که باز نشوند! فقط از خامی در بیایند.  زیر شعله اش کم باشد بهتر است.

    حالا به ترتیب از هر کدام از سبزیجات + کباب روی هم می چینیم. بعد یک خلال دندان فرو می کنیم و تزیین کرده و در ظرف می چینیم.


     

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۶:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگر فود پیراشکی های قلبی

    فینگرفود های دورهمی
  • ۰۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگر فود

    کاناپ_مرغ

    مواد لازم

    سينه مرغ  ٣ عدد

    گردو خرد. شده ١ پيمانه

    جعفري كمي

    نمك و فلفل به ميزان لازم

    سس به ميزان لازم

    خامه ١٠٠ گرم

    نان تست به ميزان لازم

    طرز تهيه

    ابتدا مرغ رو بپزيد ريش ريش كنيد بعد با گردو سس خامه و جفري مخلوط كنيد تا خوب سس جذب مواد بشه بعد بريزيد تو تابه و كمي تفت بديد

    من نان تست رو قالب زدم و سالاد رو داخلش ريختم

    براي روش هم از گوجه گيلاسي و زيتون سياه استفاده كرد

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    دلمه_بادمجان_لقمه_ای

    مواد لازم ( 4 نفر )

    بادمجان : 4 عدد

    گوشت چرخ‌کرده : 100 گرم

    گوجه‌فرنگی : 4 عدد

    پیاز : یک عدد

    پنیر موتزارلا : 50 گرم

    نمک و فلفل : به میزان کافی

    روغن زیتون : به میزان کافی

    طرز تهیه :

    ابتدا بادمجان‌هارا شسته و با پوست به صورت ورقه‌های نازک ببرید، سپس ورقه‌ها را به نمک آغشته کرده یکی دو ساعت بگذارید آب آنها برود تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را با دستمال آشپزخانه خشک کرده و نمک آنها را پاک کنید تا غذایتان شور نشود.

    تابه گریل را با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس ورقه‌های بادمجان‌ را در تابه سرخ کنید تا نسبتا طلایی و خوش‌رنگ شود، پس از سرخ شدن ورقه‌‌ها را در بشقابی کنار بگذارید.

    گوجه‌ها را فیله کرده و با میکسر پوره کنید.

    پیاز را ریز خرد کرده و همراه با کمی روغن درون تابه‌ ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز طلایی شود، گوشت چرخ‌کرده را به پیاز سرخ‌شده اضافه کنید تا کمی تفت بخورد، در این زمان دائم گوشت و پیاز را هم می‌زنیم تا رنگ گوشت عوض شود.

    سپس نمک و فلفل و رب یا پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و در تابه را می‌بندیم تا با شعله آرام گوشت کاملا پخته شود و سسی یک‌دست و غلیظ بدست آید.

    ورقه‌های تقریبا هم‌اندازه بادمجان را دو‌به‌دو به‌صورت بعلاوه روی هم قرار دهید و روی قسمت وسط آن کمی از سس گوشتی بریزید و روی آن کمی پنیر بریزید و بادمجان ها را به ترتیب مثل بقچه ببندید و با خلال دندان هر دست‌پیچ را ثابت کنید که باز نشود.

    دست‌پیچ‌ها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و طعم گوشت و ادویه‌جات آن با بادمجان درآمیزند.

    این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید. 

  • leftPublish
  • ۱۰:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

     کشک بادمجان لقمه ای

      طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای

    مواد لازم :

    آرد سفید 3 لیوان خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری شکر 1.5 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب به میزان لازم ( حدود 1 و یک چهارم پیمانه) مایه خمیر و شکر رو با یک چهارم از آب ذکر شده در مواد که ولرم باشه را همزده و میگذاریم 10 دقیقه بماند. مواد خشک رو با خمیر مایه عمل آمده و روغن مخلوط میکنیم و یک لیوان آب باقیمانده را کم کم اضافه میکنیم اینقدر که خمیر به دست نچسبه.ده دقیقه خمیر را ورز میدیم یا صد بار به کف کاسه بکوبید.

    ( این کار عمل ورز دادن رو انجام میده) خمیر رو دوساعت در جای گرم گذاشته تا عمل بیاد حالا خمیر رو با وردنه باز کرده و با قالب گل پنج پر قالب میزنیم گلهارو در قالب مافین که از قبل چرب کردیم میگذاریمودر فر 170 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه میپزیم.. مواظب باشید خمیر نسوزه یا قهوه ای تیره نشه. بادمجان آماده شده رو درونش ریخته و روش رو با کشک و نعنا داغ و سیر داغ یا پیاز داغ تزیین با یک برگ جعفری و سرو کنید

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    #دلمه_نان_لواش

    مواد لازم : 

    برنج :    یک پیمانه

    لوبیا چیتی :    یک پیمانه

    گوشت چرخ کرده :    250 گرم

    پنیر پیتزا :    200 گرم

    جعفری خرد شده :    یک قاشق غذاخوری

    گوجه فرنگی رنده شده :    یک پیمانه

    پیاز متوسط :    یک عدد

    نان لواش :    به تعداد لازم

    روغن مایع :    به میزان لازم

    نمک و فلفل قرمز :    به میزان لازم

    دستور تهیه : 

    1-    برنج را به مدت یک ساعت خیس کرده به همراه دو لیوان آب، یک قاشق روغن، جعفری خرد شده، مقداری نمک وگوجه فرنگی رنده شده روی حرارت بگذارید تا پخته شود و به صورت کته دربیاید

    2-    لوبیاچیتی را از 12 ساعت قبل، خیس کرده و با یک لیوان آب بپزید

    3-    پس از پخته شدن با برنج کته شده مخلوط کنید، این غذا دارای طعم تند است

    4-    در صورت دلخواه فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده در روغن تفت دهید و به مخلوط کته و لوبیا اضافه کنید

    5-    می توان به جای گوشت چرخ کرده از نصف سینه مرغ خرد شده استفاده کرد به این ترتیب که سینه مرغ ریز شده را با پیاز نگینی خرد شده تفت دهید

    6-    نان های لواش را در اندازه 20×25 برش بزنید و از مخلوط آماده شده دو قاشق غذاخوری در بین نان قرار دهید، نان را لوله کنید، وقتی همه نان ها آماده شدند در یک ظرف بچینید

    7-    سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و در فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.

  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگرفود

    رول سبزیجات

    رولت سبزیجات با کالباس و پنیر

    نان ترتیلا یا نان لواش را روی سطح کار قرار دهید ، مقداری از مواد سالاد را روی نان بریزید.

    معمولا سالاد ها از ترکیب یک سری مواد خرد شده به همراه سس تهیه می شوند. اما سالاد هایی هم هستند که نان یکی از مواد تشکیل دهنده آنهاست. به این شکل که مواد را لای نان می پیچند.

    مواد لازم:

     

    نان ترتیلا یا نان لواش 4 عدد

    پنیر رنده شده 100 گرم

    کالباس 200 گرم

    کنسرو ذرت 1/2 پیمانه

    فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 1/2 پیمانه

    سیر 2 حبه

    ریحان خرد شده 1/2 لیوان

    شوید خرد شده 1/4 لیوان

    سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    1- کالباس را ریز خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس پنیر رنده شده ، سیر رنده شده ، سس مایونز ، شوید و ریحان ساطوری شده، ذرت و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( از هر نوع پنیری که دوست دارید میتوانید استفاده کنید ).

    2- نان ترتیلا یا نان لواش را روی سطح کار قرار دهید ، مقداری از مواد سالاد را روی نان بریزید و آرام نان را رول کنید ( دقت کنید مواد سالاد بیش از حد شل نباشد ).

    3- به همین صورت تمام نان ها را آماده کنید و هر رول را به صورت جداگانه داخل نایلون بسته بندی کنید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( میتوانید بگذارید 1 شب داخل یخچال بماند ).

    4- پس از استراحت رول را از یخچال خارج کنید و با چاقو به صورت رولت برش بزنید و سرو کنید ( چاقویی که استفاده میکنید باید تیز باشد تا رولت در زمان برش زدن وا نرود 

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۳:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    سیب زمینی خوشمزه دوشس

    مواد لازم: •  یک کیلوگرم سیب زمینی، پوست کنده و خرد شده

    •  نمک

    •  ربع فنجان خامه پرچرب

    •  4 قاشق غذاخوری کره

    •  ربع قاشق چایخوری جوز هندی

    •  نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه

    •  3 عدد زرده تخم مرغ

    دستور تهیه:

    1. سیب زمینی ها را در قابلمه بزرگی بریزید و روی آنها آب سرد بریزید. چند قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کنید و بگذارید 25 دقیقه جوشد تا سیب زمینی ها نرم شوند.

    2. وقتی که سیب زمینی ها در حال پختن هستند، 2 قاشق غذاخوری کره را آب کنید و کنار بگذارید. این کره را باید روی سیب زمینی بمالید و سپس در فر بگذارید. فر را از قبل بگذارید در دمای 425 درجه گرم شود.

    3. وقتی سیب زمینی ها پختند، آب آنها را با آبکش بگیرید و دوباره سیب زمینی ها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم بگذارید. بگذارید تا یک دقیقه بخار آنها دربیاید. 2 قاشق غذاخوری کره را به آنها اضافه کنید و خوب آنها را بکوبید تا کره کاملاً به خورد آن برود. جوز هندی، فلفل سیاه، خامه پرچرب را اضافه کنید و دوباره بکوبید. وقتی کاملاً مخلوط یکنواختی بدست آوردید، نمک بزنید و زرده ها را اضافه کنید. دوباره خوب مخلوط کنید. اگر سیب زمینی را زیادی بکوبید، در نهایت چسبناک می شود.

    4. با یک کیسه پلاستیکی که نوک آن را سوراخ کرده اید یا با استفاده از کیسه های لوله دار که نوک ستاره ای دارند، سیب زمینی را به شکل گل روی کاغذ روغنی درست کنید. یا اینکه می توانید بجای فرم دادن به سیب زمینی ها، کل مخلوط را داخل ظرف پیرکسی بریزید و با استفاده از چنگال سطح آن را تیز تیز کنید. فرم های گلی بعد از اینکه از فر درآمدند، رنگ طلایی زیبایی می گیرند. در هر دو مدل باید با فرچه روی سطح سیب زمینی ها کره بمالید تا بعد از 20 دقیقه ماندن در فر در دمای 425 درجه فارنهایت، وقتی آنها را در می آورید، قسمت های کره ای طلایی شده باشه

  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    یه کوکو خوشمزه که نیازی نیست دیگه نون کنارش بگذارید.

     کوکوی فانتزی باگت

    مواد لازم:

    نان باگت 2 عدد

    لوبیا سبز ریز خرد شده 1 لیوان

    سیب زمینی 1 عدد

    بادمجان 1 عدد

    پیاز 1 عدد

    هویج 1 عدد

    نخود فرنگی 2 قاشق

    جعفری ساتوری شده 2 قاشق

    گوشت چرخ کرده 100 گرم

    قارچ 4،5 عدد

    فلفل دلمه 1 عدد (من نصف سبز و نصف زرد ریختم)

    سس گوجه 1 قاشق

    گردو 4 عدد

    مغز کرفس خرد شده 2 قاشق

    سیر چند حبه

    تخم مرغ 3 عدد

    پودر گل محمدی 1 قاشق چایخوری

    نمک و فلفل و روغن

    طرز تهیه:

    لوبیا سبز و هویج  رو جداگانه آبپز کنید.همه مواد رو نگینی خرد کنید.سیب زمینی رو توی روغن سرخ کنید و توش کمی زردچوبه بزنید.سیب زمینی رو از تابه خارج کنید.توی تابه کمی روغن بریزید لوبیا سبز رو بریزید و کمی تفت بدید و بعد بادمجان رو اضافه کنید و تفت بدید .بعد هویج رو اضافه کنید.بعد فلفل دلمه ودر آخر مغز کرفس و بعد از یه تفت کوچیک از روی حرارت بردارید.

    توی یه تابه دیگه پیاز رو تفت بدید وقتی کمی سبک شد قارچ و سیررو اضافه کنید وکمی تفت بدید و بعد گوشت رو اضافه کنید.وقتی رنگ گوشت تغییر کرد از روی حرارت بردارید.

    3 تا از تخم مرغها رو توی کاسه بشکنید و کمی بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و نمک و فلفل و پودر گل محمدی و گردو و جعفری و سس  رو اضافه کنید همه مواد رو توی کاسه بریزید و مخلوط کنید.اگه دیدید تخم مرغ کمه یه تخم مرغ دیگه هم اضافه کنید.(تخم مرغ این کوکو باید زیاد باشه،تا زود خودش رو بگیره.)

    باگت ها رو بهتر از روز قبل بگیرید و توی یه کیسه نایلونی بگذارید تا کمی نرم بشن.با یه چاقوی تیز باگت ها رو به عرض دو سانت برش بزنید.

    توی باگت ها رو خالی کنید.

     توی تابه روغن بریزید.و بگذارید گرم بشه.باگت ها رو توی تابه بچینید.

    با قاشق از مواد کوکو توی باگت ها رو پر کنید.و با پشت قاشق روی کوکو رو صاف کنید.

    وقتی یک طرفش سرخ کنید کوکو ها رو برگردونید.چون باگت روغن رو به خودش میکشه باز توی تابه کمی روغن بریزید و بگذارید تا کوکو سرخ بشه.

    نکته:

    لازم نیست همه موادی که گفته شد رو داشته باشین میتونید بعضی هاش رو حذف کنید.

    این کوکو با سس کچاب خیلی خوشمزه میشه.

    برای اینکه ظاهر این کوکو قشنگ تر بشه باید روغن زیادی برای سرخ کردنش توی تابه ریخته بشه، اما من نخوردن روغن زیاد رو به ظاهر کوکو ترجیح میدم ،پس  با روغن کم سرخش کردم.

  • leftPublish
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    23cb1de55d6bf9d68892664eedc33d3a

    تکه های پنیر سوخاری

    یه سری پنیرهای موزارلا اینجا هست که استوانه ای شکلند و بچه ها خالی خالی می خورنشون. ولی اگه همین پنیرها سوخاری بشن مزشون فوق العاده میشه. یه اسنک خوشمزه که ادم معتادش میشه!

    مواد اولیه که لازم داریم:

    تخم مرغ ۱ عدد

    شیر ۱/۸ پیمانه

    آرد سفید بهمراه آرد ذرت برای غلطاندن پنیرها به نسبت ۲ به ۱

    آرد سوخاری مخلوط شده با سبزی معطر و نمک و فلفل و پودر سیر

    cut string cheese

    طرز تهیه:

    توی کاسه کوچکی تخم مرغ و شیر رو مخلوط کنید. در ظرف دیگری آرد سفید و آرد ذرت را با هم میکس کنید. یک ظرف هم مخصوص آرد سوخاری مخلوط شده با پودر سیر و نمک و فلفل و سبزیجات معطر/

    قابلمه کوچکی را بردارید و توش به قدری روغن بریزید که پنیرها درش شناور بشن و اطرافشون قشنگ سرخ بشه. می تونید اگه استوانه ها بلندند آنها را نصف کنید.

    هر قطعه را اول با آرد سفید و ذرت مخلوط کنید بعد داخل مخلوط تخم مرغ و شیر بزنید و در آخر دور تا دور آنرا با آرد سوخاری پوشش بدید.

    Low-Fat-Baked-Mozzarella-Sticks

    نیازی نیست مدت زمان طولانی در روغن شناور بمونه. همینکه اطرافش سرخ بشه کافیه. طوری که بعد از بیرون آوردن وقتی اونو از وسط نصف می کنید پنیر کش بیاد.

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    قارچ سوخاري

     قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.سپس در آرد سوخاری بغلتانید.تخم مرغ را همراه با شیر و نمک هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.قارچ های آغشته به آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ بگذارید.سپس درآورید و در روغن سرخ کنید.

  • ۱۸:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    سینی فینگر_فود

    یه سینی فینگر فود خوشمزه  

    ردیف اول از سمت راست

    نون تست رو اطرافش رو بریده و با وردنه کمی صافش می کنین بعد یک ورق کالباس روش قرار داده و یک ورق پنیر گودا روش کذاشته و رول کنین.با یه خلال دندون هم فیکسش کنین.

    ردیف دوم این هم با همین مواد هست با تفاوت اینکه  شما نون تست رو شکل گل قالب زده و یکی رو گذاشته کالباس و پنیر رو روش قرار داده و روش مجدد نون تست میزارین.

    ردیف سوم  تونابالز،برای حدود سی و پنج تا توپک اندازه یه گردو نیاز به پنج تا سیب زمینی متوسط پخته شده و ریز رنده شده .دو تا تن ماهی.یک لیوان جعفری تازه خرد شده.نصف لیوان شوید خشک .سه تا تخم مرغ پخته و رنده شده.کمی نمک.پودر پاپریکاوکمی زعفرون دارید.تمام مواد را مخلوط کرده و حسابی ورز بدید و نیم ساعتی بزارید داخل یخچال.بعد از مواد به اندازه یه گردو بردارید و گرد کرده اول داخل پودر سوخاری ترجیحا هاتی کارا بعد تخم مرغ زده شده و دوباره ارد سوخاری بزنید و در روغن زیاد سرخ کنید.

    ردیف چهارم نان تارت آماده هست که لوازم قنادی ها دارن .من توشو از مخلوط سیب زمینی نگینی خرد شده به همراه هویج رنده شده ، خیارشور رنده شده و کالباس و سس مایونز پر کردم.

    ردیف پنجم پیراشکی سوسیس هست که سوسیس انگشتی رو سرخ کردم و بعد از سرد شدن دورش خمیر جادویی پیچیدم و تو فر دمای صدوهشتاد ، پانزده دقیقه قرار داده و پختم.

    دوستان روی فینگر فود رو میتونین با خیار .گوجه مینیاتوری.زیتون بدون هسته و ... تزیین کنید .

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۰:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    فینگرفود

    رول_کوکو_سبزی

    .

     موادلازم :

    1. آرد 1پیمانه

    2. آب ولرم به مقدار لازم

    3. مایه خمیر 1ق چ

    4. نمک وشکر 1ق چ

    5. روغن 2ق س

    مواد کوکو سبزی

    طرزتهیه : اول خمیر رو درست میکنیم خمیرشم راحته آرد وروغن ومایه خمیروشکر ونمک را مخلوط میکنیم وآب را کم کم اضافه میکنیم تا  حدی که خمیرمون بدست نچسبه ومیذاریم تا خمیر استراحت کنه وحجمش 2برابر شود 

    خمیر رو روی سطح کار به قطر نیم سانت باز میکنیم و مواد کوکو سبزی که باید بدون آب باشه رو روش پهن میکنیم با 2 سانت فاصله از لبه ها و خمیر رو رول میکنیم سطح خمیر رو زرده تخم مرغ و زعفران میزنیم  کف سینی کاغذ روغنی میزاریم  رول رو داخل فر با 150 درجه سانتیگراد میپزیم...

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگرفود

    اشترودل گوشت

    مواد لازم:برای 6-8 نفر

    500 گوشت چرخ کرده...

    500-700 گرم سیب زمینی ...

    پیاز 150گرم

    نمک و فلفل به میزان لازم

    روغن نباتی

    خمیر:

    100 میلی لیتر ماست

    1عدد تخم مرغ

    1 قاشق چایخوری بکینگ پودر (یا ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین)

    آرد ۲۰۰الی۲۵۰ گرم

    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه:

    تخم مرغ را با ماست مخلوط کنید.

    بکینگ پودر، نمک، آرد را مخلوط کرده تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد.

    تذکر:تخم مرغ وماست حتما از قبل در فضای محیط قرار گرفته باشه.در غیر این صورت خمیر به آسونی پف نمی کنه و خمیری آماده میشه که بعد از پخت سفته

    خمیر رابا یک حوله و در 1 ساعت در یک مکان گرم قرار داده شود.تا حجمش زیاد شود

    نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید....کمی هم آویشن ودارچین وپیاز سرخ کرده اضافه کردم تا بوی گوشت خام نده 

    خمیر را باز کنید (عکس ها مربوط به سایت هست

    مایه گوشتی را روی خمیر باز کرده ریخته

    خمیر همراه با گوشت را رول کرده

    رول را به عرض 2-3 سانتی متربرش زده

    به مدت 15 دقیقه بگذارید بماند.

    پیاز را ریز خرد کنید.

    سیب زمینی را پوست گرفته، درشت خرد شده.

    در، تابه عمیق و بزرگ پیازرا سرخ کنید تا طلایی قهوه ای شود.

    سیب زمینی را همراه نمک وفلفل و پودر آویشن روی پیاز سرخ کرده ریخته وکمی آب بریزید بطوریکه آب تا یک سوم سیب زمینی را پوشش دهد. 

    رول های آماده را روی سیب زمینی با فاصله ،چون در حین پخت اشترودل حجیم می شود.

    با درب بسته وحرارت کم به مدت 40-50 دقیقه بپزد.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    كوكوي چند لايه مجلسی

    موادلازم:

    سيب زميني متوسط دو عدد آب پز 

    تخم مرغ سه تاچهار عدد

    پياز داغ نگيني يك فنجان 

    زعفران كمي 

    نمك كمي 

    طرزتهيه:

    سيب زميني رو رنده كنيد وبا تخم مرغ و پياز داغ  ونمك وكمي زعفران و مخلوط كنيد و در سيني پهن كه زيرش كاغذ روغني انداختين پهن كنيد تو فر بذاريد بمدت بيست با درجه صدو هشتاد تا پخت دربياريد.

    موادلازم:

    سبزي كوكو نيم كيلو 

    تخم مرغ سه تا چهار عدد

    گردو آسياب شده كمي 

    نمك كمي 

    طرزتهيه:

    همرو خوب مخلوط ميكنيد و باز تو سيني فر بذاريدبمدت يكربع با همون دما مثل بالا تا تخم مرغ پخت برداريد

    موادلازم:

    لوبيا سفيد صدو پنجاه گرم 

    تخم مرغ سه تا چهار عدد

    نمك كمي 

    خامه پنجاه گرم 

    طرزتهیه:

    لوبيا سفيد رو خوب بپزيد و ميكس كنيد با خامه و تخم خرغ و نمك خوب بزنيد و مثل بالا تو فر بپزيد.

    موادلازم:

    ژامبون قرمز رنگ دويست گرم 

    تخم مرغ سه تا چهار عدد

    جوز هندي نصف چايخوري

    نمك كمي 

    طرزتهیه:

    ژامبون رو به مربع هاي كوچك ببريد و با مواد بالا مخلوط كنيد و مثل بالا تو سيني فر بپزيد 

    حالا مابين چهار كوكو پنير پيتزا ورقه اي بذاريد و كو كوي ژامبون رو رو قرار بدهيد و ده دقيقه تو فر بذاريد تا پنير آب بشه 

    دورشو ببريد و به برش هاي دلخواه ببريد

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    #رولت_پنیری

     موادلازم:

    نان ترتیلا               4 عدد بزرگ

    پنیر خامه ای           250 گرم

    پنیر فتا (سفید)        250 گرم

    پیازچه خردشده        1/4 پیمانه

    زغال اخته خشک       170 گرم

     طرزتهيه:

    رولت زغال اخته با پنیر فتا ایده خوبی برای یک  اسنک خوشمزه و مغذی است.

    از زغال اخته بدون هسته استفاده کنید. همچنین می‎توانید از آلبالو خشک به جای زغال اخته استفاده کنید. زمان کلی آماده سازی و تهیه این رولت 20 دقیقه است. پنیرها را ریز خرد کنید. زغال اخته، پنیر خامه‎ای، پنیر فتا و پیازچه‎های خرد شده را با هم مخلوط نمایید.

    از مخلوط آماده شده به‎صورت یکنواخت روی تمامی سطح نان‎ها بمالید. نان‎ها را رول کنید و آن‎ها را در محافظ پلاستیکی (سلفون) بپیچید. حداقل به مدت 1 ساعت رول‎ها را در یخچال قرار دهید.

    هر یک از رول های نان‎ را به 12 قسمت ببرید و سرو کنید.

    (می‎توانید قبل از رول کردن نان‎ها تکه‎های ژامبون نیز روی مخلوط کنید.)

  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    ايده سرو نان و پنير و سبزي : كاسه هاي پنيري 

    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF9532.jpg
بازدید:	9
اندازه:	56.7 کیلوبایت
شناسه:	148095 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF9535.jpg
بازدید:	5
اندازه:	36.7 کیلوبایت
شناسه:	148096

  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست



    ايده سرو نان - پنير - سبزي : رولت پنيري 

    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF9547.jpg
بازدید:	15
اندازه:	51.6 کیلوبایت
شناسه:	148093 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF9551.jpg
بازدید:	11
اندازه:	42.2 کیلوبایت
شناسه:	148094

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    ايده سرو نان و پنير و سبزي : نان قيفي پنيري 


    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF9519.jpg
بازدید:	4
اندازه:	54.8 کیلوبایت
شناسه:	148097 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF9527.jpg
بازدید:	2
اندازه:	61.1 کیلوبایت
شناسه:	148098

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان