خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
7.66K

قارچ معجزه گر کامبوجا، اکسیر طول عمر و درمان بیماری ها

  • ۱۴:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    قارچ معجزه گر کامبوجا،اکسیر طول عمر ودرمان بیماری ها

    کامبوجا یک منبع غذایی و نوعی نوشیدنی شفابخش باستانی بر مبنای چای سبز است که با نوعی باکتری و قارچ مفید، تخمیر پیدا میکند که منشا آسیایی دارد

    . این معجون در طی مسیر خود تا دنیای غرب شگفتی های درمانی زیادی را از خود نشان داد. در پی درمان بیماریهای جدید نام هایی چون قارچ معجزه گر و اکسیر طول عمر به آن داده شد.

     یکی از مواردی که درباره کامبوجا ادعا می شود تقویت سیستم ایمنی برای کمک به درمان بیماریهاست.

     کامبوجا از طریق پاک سازی خون و تقویت کلیه ها سموم بدن ما را از بین میبرد و نقش عمده ای در فعال کردن روده ها و کل دستگاه گوارش دارد

    در پیشگیری و درمان بیماریهای سرطانی و قلبی و عروقی و بسیاری از بیماریهای دیگر در دنیا شناخته شده است

    در ادامه با خواص بیشتر کامبوجا و طرز تهیه ، سفارش قارچ و نوشیدنی کامبوجا  و ... بیشتر آشنا خواهید شد

    با ما همراه باشید، پاسخگوی  سوالات شما هستم

    قارچ معجزه گر کامبوجا، اکسیر طول عمر و درمان بیماری ها
  • leftPublish
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

     

    برخی از خواص نوشیدنی کامبوجا:

     

    1. تقویت سیستم ایمنی

    2.هضم آسان پروتئین ها، چربی ها و قندها

    3. افزایش طول عمر

    4.کاهش چربی خون

    5.جلوگیری از سرطان معده و روده

    6.پیشگیری از نشانه های نامطلوب یائسگی

    7.درمان آب مرواررید

    8.درمان ناهنجاری قلبی

    9.درمان اختلالات بی خوابی

    10.درمان دیابت

    11.موهارو سیاه کرده و از ریزش می کاهد

    12.پیشگیری از تولید سنگ مثانه و ناراحتی های کبد

    13.درمان بواسیر

    14.چین و چروک پوست را بر طرف می سازد

    15.بهبود ورم مفاصل

    16.درمان آبله و زونا

    17. درمان ترشح غدد عروقی پا

    18. درمان انواع آبسه

    19. درمان کبد چرب کمتر از 3 ماه

    20.کاهش ناراحتی های قلبی

    21.میزان قند خون را تنظیم می کند

    22.درمان نارسایی‌های کبد وکلیه

    23.تنظیم فشارخون

    24.عامل لاغر شدن و کنترل وزن

    25.جلوگیری از پیشرفت برخی سرطان‌ها و ایدز

    26. قارچ کومبوجا عاملى مؤثر در پيشگيري از سکته‌هاى قلبى است

    27.افزایش جریان خون

    28. برطرف کننده ناراحتی‌های عضلانی

    29. سرفه‌های آسمی می کاهد

    30. حساسیت اعصاب دردناک و ضعف اعصاب را بهبود می‌بخشد.

    31. بیماری نقرس را درمان می کند

    32. فلجی ام.اس MS را درمان می کند.

    33. روماتيسم و درد مفاصل را درمان مي‌كند

    34. صبح ها هنگام برخاستن از خواب انرژي بيشتري را احساس مي‌نمائيد

    35. قوای میل جنسی را افزون می کند و....

     

    .اینکه کامبوجا روز به روز هوادان بیشتری پیدا کرده و بعنوان منبع حیات شناخته شده است،

    آدمی را به هیجان می آورد.

     این موجود زنده ی عجیب، شربت حیات بخش و گوارایی تولید می کند که در خانه و توسط تمام افراد خانواده به آسانی قابل تهیه است.

    قارچ معجزه گر کامبوجا، اکسیر طول عمر و درمان بیماری ها
  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    قارچ کومبوجا عاملى مؤثر در جلوگیرى از سکته‌هاى قلبى شناخته شده

    به اعتقاد پزشکان ”کومبوجا“ همان اکسیر حیات بخشى است که دستیابى به آن همیشه آرزوى بشر بوده است.

    مصرف آن از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگ‌ها، مفاصل و عضلات که از علایم بالا رفتن سن و پیری  جلوگیرى مى‌کند.​

     

     

    اگرچه ”کومبوجا“ نوعى قارچ است اما در واقع به شکل نوشیدنى مورد مصرف قرار مى‌گیرد،

    یک نوشیدنى ساده که ترکیبى است از چاى معمولى و شکر که با استفاده از قارچ کومبوجا تخمیر شده و ساختار شیمیائى آن تغییر کرده است.

    گزارش‌هاى علمى بسیارى که تاکنون دربارهٔ قارچ کومبوجا نوشته شده است نشان مى‌دهد که به عقیدهٔ پزشکان این مواد در فرآیند شیمیائى بدن نقش مهمى ایفاء مى‌کنند

    آنها معتقد هستند چاى کمبوجا یک مادهٔ غذائى مکمل به حساب مى‌آید که مصرف آن سیستم دفاعى بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیرى از بیمارى‌ها مى‌شود

    قارچ معجزه گر کامبوجا، اکسیر طول عمر و درمان بیماری ها
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    دوستای خوبم،  قارچ کامبوجا را کامل به شما معرفی کردم و حالا تجربه ی خودم از این قارچ معجزه گر 

    مامانم یه مدت بیمار بود و دوره درمانی سختی رو گذروند و مدام تحت نظر پزشک بود ، تهران پیش دکتر پرما رفت و دکتر براش  چای کامبوجا را توصیه کرد 

    قارچ کامبوجا شرایط نگهداری خاصی میخواد و طرز تهیه خاص داره

    ما قارچ را از آدرسی که گفته بودن تهیه کردیم و پرورش دادیم و با اون قارچ ، طبق دستورش چای کامبوجا درست کردیم و مامانم مصرف میکرد و خدا رو شکر حالش خوب شد

    و دکتر توصیه کرده که مدام با توجه به دستورش مصرف کنه حتی گفته بود که ما هم مصرف کنیم چون برای جلوگیری از بسیاری از بیماریها خوبه و سیستم ایمنی بدن را  تقویت میکنه

      واقعا همینطوره مثلا زمانی که مداوم مصرف میکنیم سرماخوردگی خیلی کم میشه و در صورت بروز بیماری  زودتر خوب میشیم ، با کامبوجا  درمان بسیاری از بیماریها رو تجربه کردیم

    و حتی برای شوره سر و لطیف کردن موها عالیه

    همراه با شامپو موها  شستشوداده بشه نرم کننده خیلی خوبیه ، شوره سر را از بین میبره و تقویت کننده موهاست

    طعم خیلی خوبی داره یه کم ترشه و تقریبا مثل دلستر می مونه

    در کل خوشمزست ، یه طعم متفاوت داره وقتی که برای اولین بار خوردیم مایل بودیم دوباره مصرف کنیم چون خوشمزه بود

     

    ما این قارچو پرورش میدیم و با توجه به دستورش  نوشیدنی و چای کامبوجا  تولید میکنیم و مصرف میکنیم

     

    من تصمیم گرفتم برای اولین بار درباره  قارچ کامبوجا ، قارچ درمانگر ،، اینجا مطلب بزارم

    براتون قارچ را معرفی کردم و توضیحاتو دادم

    هر سوالی دارین میتونین بپرسین و من راهنماییتون میکنم

    هرکسی هم مایل بود قارچ کامبوجا و چای کامبوجا رو میتونه سفارش بده من براش ارسال میکنم و شرایط نگهداری و طرز استفادشو براش توضیح میدم

    شما میتونین  قارچ کامبوجا روسفارش بدین   بعد  قارچ را طبق دستوری که میگم به راحتی پرورش بدین و  چای و نوشیدنیشو تولید کنین و  مصرف کنین (ولی شرایط نگهداری خاص میخواد که هرکسی که سفارش قارچ داد من دقیق براش توضیح میدم تا براحتی ازش استفاده کنه)

    هرکسی هم نوشیدنی و چای کامبوجا را  خواست میتونه سفارش بده من طرز مصرفشو همراه با نوشیدنی ارسال میکنم

     درخدمت دوستان هستم 93

  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    مرسی خیلی عالی بود
  • ۱۵:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست
    زیباکده
    پرستو ♥ : 
    مرسی خیلی عالی بود
    زیباکده

    ممنون پرستوجان 71

  • leftPublish
  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    مریم زیبا
    کاربر جديد|11 |12 پست
    مطالب خیلی جالبی بوداولین بار بود دیدم خیلی دوست دارم بیشتر بدونم سوالای زیادی دارم حتما میپرسم
  • ۱۶:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    قدمت نوشیدن این چای در چین به قرن سوم پیش از میلاد مسیح بازمی‌گردد که پس از آن این نوشیدنی راه خود را به سوی روسیه، هند و ژاپن باز کرد و به یکی از نوشیدنی‌های اصلی جنگجویان سامورایی تبدیل شد. اما نوشیدنی کامبوجا یا به قول طرفدارانش «بوچ» (بوج) از ترکیب چای سبز، سیاه یا سفید با آب، شکر و قارچ کامبوجا تهیه می‌شود. پس از ترکیب این مواد طی یک فرآیند باکتریایی و تخمیری که یک هفته طول می‌کشد، چای کامبوجا آماده می‌شود.

    «کامبوجا» که در برخی موارد به آن «چای کامبوجا» هم می‌گویند همیشه فهرستی طولانی از فواید سلامتی را همراه دارد. این چای که یک نوشیدنی «پروبیوتیک» است از سیستم ایمنی و گوارشی بدن حفاظت می‌کند. این نوشیدنی مفید همچنین حاوی آنزیم، اسیدهای آمینه، آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌ها است. با این حال همچنان شواهد علمی اندکی درباره ادعای سالم و مغذی بودن این چای وجود دارد. اما به تازگی متخصصان دانشگاه «لتونی» 75 مطالعه را که ثابت می‌کند چای کامبوجا برای بدن مفید است، جمع‌آوری و 18 دلیل برای مفید بودن نوشیدن این چای تخمیری اعلام کرده‌اند.
     18 دلیل سلامتی توصیه می‌شود از این نوشیدنی مفید غافل نشوید:

    سم‌زدایی

    چای کامبوجا حاوی میزان قابل توجهی اسید گلوکرونیک (GA) است. این اسید که به عنوان یک سم‌زدا شناخته می‌شود در بدن انسان با سمومی نظیر داروها و آلودگی‌های محیطی آمیخته شده و سپس آنها را به ترکیبات حل‌شدنی تبدیل می‌کند که بدن قادر به دفع آنهاست. نوشیدن این چای همچنین به بافت‌های بدن در مقابله با جذب سموم صنعتی کمک می‌کند.

    خواص آنتی‌اکسیدانی

    کامبوجا سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی نظیر ویتامین‌های E و C،‌ بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدهاست. این چای مانند چای سیاه محتوی پلی‌فنول‌ها و سایر ترکیبات دارای قدرت آنتی‌اکسیدان‌ها است. اما از آنجا که چای «کامبوجا» تخمیر شده به مراتب از چای سیاه معمولی بسیار مفیدتر است. متخصصان دریافته‌اند که میزان فعالیت آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کامبوجا صد برابر بیشتر از ویتامین C و 25 برابر بیشتر از ویتامین E است. بنابراین نوشیدن آن به درمان بیماری‌های مزمن ناشی از استرس اکسیداتیو کمک می‌کند.

    انرژی‌زا

    کامبوجا آهن موجود در چای سیاه را آزاد می‌کند که این مسئله به افزایش هموگلوبین خون کمک کرده و انتقال اکسیژن به بافت‌ها را افزایش می‌دهد. این نوشیدنی میزان جذب آهن بدن را از سایر سبزیجات آهنی افزایش می‌دهد.

    افزایش قدرت ایمنی

    استرس اکسیداتیو، سیستم ایمنی بدن را سرکوب می‌کند اما در‌عوض حجم بالای ویتامین C موجود در کامبوجا سیستم ایمنی را تقویت می‌کند. قدرت بالای آنتی‌اکسیدانی کامبوجا همچنین از آسیب‌های سلولی، بیماری‌های التهابی، از کار افتادن سیستم ایمنی و تشکیل تومورهای سرطانی جلوگیری می‌کند.

    بهبود بیماری‌های گوارشی

    داروهای غیراستروئیدی ضدالتهابی (NSAIDs) برای دل و روده سمی هستند. این داروها منجر به زخم معده می‌شوند. به عنوان مثال «ایندومتاسین» که یک داروی معروف NSAIDs محسوب می‌شود گردش خون را مختل کرده و به بافت‌های مخاطی معده آسیب می‌رساند. تحقیقات نشان می‌دهد قارچ کامبوجا به شکل موثری زخم‌های دستگاه گوارش را درمان می‌کند.

    متخصصان می‌گویند این چای از ترکیبات مخاطی معده نیز محافظت می‌کند. فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی این چای همچنین از پوشش داخلی معده محافظت می‌کند. کامبوجا ترشح اسید معده را که به اعضای مخاطی آسیب می‌رساند، کاهش می‌دهد. در واقع تاثیر درمانی این چای معادل با داروی «امپرازول» تشخیص داده شده است.

    جلوگیری از چاقی

    کامبوجا به تنظیم متابولیسم کمک می‌کند. آزمایش این نوشیدنی روی حیوانات نشان می‌دهد که این چای با افزایش محدودیت کالری منجر به کاهش وزن می‌شود.

    درمان دیابت

    تحقیق در‌این‌باره به سال 1929 میلادی بازمی‌گردد که نتایج مطالعات نشان داد کامبوجا سبب کاهش سطح قندخون می‌شود اما مطالعات اخیر نشان داد که این قارچ قندخون موش‌های آزمایشگاهی مبتلا به دیابت را به شدت کاهش می‌دهد. مطالعه دیگری کامبوجا را به عنوان نامزد جدید درمان دیابت معرفی می‌کند.

    سم زدایی از کلیه‌ها

    کامبوجا آسیب‌هایی را که بر اثر آلودگی‌های محیطی به کلیه‌ها وارد شده رفع می‌کند و می‌تواند برای افرادی که از نارسایی کلیوی رنج می‌برند مفید باشد. این چای همچنین برای جلوگیری از انباشت توده کلسیم در کلیه‌ها مفید بوده و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می‌کند.

    بهبود عملکرد عروق

    استرس اکسیداتیو می‌تواند به دیواره داخلی رگ‌ها نیز آسیب برساند. این آسیب‌ها مقدمه بروز تصلب شرائین هستند و برای سلامت قلب تهدیدی جدی به حساب می‌آیند. آنتی اکسیدان‌های موجود در چای کامبوجا به احیاء و بازسازی دیواره سلولی رگ‌های خونی کمک می‌کند.

    جلوگیری از تصلب شرائین

    در یک آزمایش کلینیکی از 52 بیمار مبتلا به تصلب شرائین که کلسترول بالایی نیز داشتند، کامبوجا کلسترول خون آنها را پایین آورد. در مطالعه‌ای که روی اردک‌ها انجام شد، کامبوجا به میزان قابل توجهی ضمن کاهش LDL (کلسترول بد)، همزمان طی گذشت تنها 10 روز میزان HDL (کلسترول خوب) آن‌ها را افزایش داد. مطالعه‌ دیگر روی تاثیر کامبوجا در سایر حیوانات نشان داد کامبوجا حدود 45 تا 52 درصد حجم کلی کلسترول را کاهش می‌دهد. این نوشیدنی همچنین در عین افزایش HDL، میزان تری گلیسیرید و LDL را کاهش می‌دهد.

    تنظیم فشارخون

    از نوشیدنی کامبوجا برای جلوگیری از سردرد و سرگیجه‌های ناشی از فشارخون استفاده می‌شود. مصرف این قارچ برای درمان فشارخون بالا توصیه شده است.

    درمان کم‌خونی

    اسیدهای ارگانیک موجود در کامبوجا ترکیبات آهنی سه ظرفیتی موجود در منابع گیاهی را به یون‌های دو ظرفیتی آهن تبدیل می‌کند.

    این مسئله آهن‌هایی با منشا گیاهی را بیشتر در دسترس بدن قرار می‌دهد. همچنین ویتامین C موجود در کامبوجا جذب آهن را افزایش می‌دهد. متخصصان، نوشیدن کامبوجا را به ویژه به افراد مسن و گیاه‌خواران توصیه می‌کنند تا با افزایش جذب آهن از فقرآهن در آنها جلوگیری شود.

    بهبود عملکرد کبد

    بنابر مطالعات مختلف، نوشیدن این چای از اسیدی شدن کبد حیوانات ناشی از مصرف دوز بالای استامینوفن جلوگیری می‌کند.

    متخصصان معتقدند این چای در انسان نیز می‌تواند اثرات درمانی مشابهی داشته باشد.

    بهبود سیستم عصبی

    کامبوجا محتوی اسیدهای آمینه مختلف، آلکالوئیدهای متیل زانتین (کافئین، تئوفیلین و تئوبرومین)، اسید اسکوربیک (ویتامین C) و ویتامین‌های گروه B (شامل اسید فولیک B9) است که این ترکیبات برای متابولیسم طبیعی سیستم عصبی حیاتی هستند. این ترکیبات در سردردها و اضطراب به کمک سیستم عصبی آمده و از بروز حملات صرع جلوگیری می‌کنند.

    درمان آسم

    مصرف روزانه کامبوجا برای مبتلایان به آسم مفید است. این نوشیدنی سرشار از تئوفیلین است که یک ماده گشادکننده نایژه‌هاست. دوز درمانی تئوفیلین روزانه 0.18 تا یک گرم است. تنها یک فنجان کامبوجا محتوی 1.44 میلی گرم از این ماده است.

    درمان مشکلات مفصلی

    اسید گلوکزونیک موجود در کامبوجا در بدن قابلیت تبدیل به گلوکزامین، کندروتئین سولفات و سایر پلی ساخاریدها و گلوکوپروتئین‌های مرتبط با مفاصل، کلاژن و مایع نرم کننده حرکت مفاصل می‌شود. این نوشیدنی همچنین سبب بهبود التهاب مفاصل و علائم روماتیسم و نقرس می‌شود.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱/۱۲/۱۳۹۴   ۱۶:۵۷
  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    کامبوجا: نوشیدنی ناشناخته اما مفید
    این نوشیدنی خواص زیادی برای سلامتی دارد اما با این حال چندان شناخته‌شده نیست و احتمالاً تاکنون حتی اسم آن نیز به گوشتان نخورده بود. در این مطلب می‌خواهیم در خصوص این نوشیدنی، ترکیبات و خواص آن صحبت کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.
    کامبوجا

    از بیش از دو هزار سال پیش، مردم سراسر جهان از نوشیدنی یا چای کامبوجا استفاده کرده‌اند. این نوشیدنی خواص زیادی برای سلامتی دارد اما با این حال چندان شناخته‌شده نیست و احتمالاً تاکنون حتی اسم آن نیز به گوشتان نخورده بود. در این مطلب می‌خواهیم در خصوص این نوشیدنی، ترکیبات و خواص آن صحبت کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

    کامبوجا چیست؟
    کامبوجا یک نوشیدنی هزارساله‌ی بومی چین است. به گفته‌ی آقای سید حسن غیبی، مدیر بازرگانی یکی از شرکت‌های تولیدکننده‌ی نوشیدنی کامبوجا در ارومیه، این نوشیدنی از همزیستی نوعی باکتری با نوعی گل سنگ تولید می‌شوند که به قارچ کامبوجا معروف است. در واقع ترکیبات اصلی نوشیدنی کامبوجا عبارت است از همین قارچ کامبوجا، آب جوش و مقدار کمی شکر. ظاهراً این نوشیدنی طعم ترش و شیرین و گازداری دارد و به راحتی همه را مجذوب طعم خود می‌کند. به گفته‌ی آقای غیبی روند تولید این نوشیدنی زمان‌بر است و به همین دلیل تولید آن به صورت محدود صورت می‌گیرد. ظاهراً در دهه‌ی شصت تولید و مصرف این نوشیدنی در ایران رایج بوده است و بعد از آن سال‌ها به دلیل جنگ و عوامل دیگر تولید و مصرف این نوشیدنی کمرنگ تر شده است.

    خواص نوشیدنی کامبوجا چیست؟
    به عقیده‌ی بسیاری از متخصصین حوزه‌ی تغذیه، نوشیدنی کامبوجا یک نوشیدنی تخمیر شده‌ی زنده محسوب می‌شود. کامبوجا یک نوشیدنی غیرپاستوریزه است و به همین دلیل هم میکروارگانیسم‌های زنده‌ی زیادی در آن وجود دارند. این نوشیدنی سرشار از آنزیم‌های مختلف، پولیفنول ها، پروبیوتیک‌ها و اسیدها (آنتی‌بیوتیک‌ها، ویتامین‌های گروه B، اسیدهای آمینه، اسیدمالیک، اسیدلاکتیک، بوتیریک و غیره) است که خواص مختلفی داشته و فواید زیادی به بدن می‌رسانند.
    اگر قصد تهیه و مصرف کامبوجا را دارید بهتر است با شرکت‌هایی تماس بگیرید
    که این نوشیدنی را به صورت طبیعی و اصل تولید می‌کنند. به خاطر اینکه
    در برخی از شرکت‌های تولیدکننده این نوشیدنی به صورت سنتزی تولید می‌شود.
    این نوشیدنی‌های سنتزی با وجود اینکه طعمی مشابه با کامبوجای اصل دارند
    اما فاقد خواص و ویتامین‌های آن هستند
    گلچینی از خواص کامبوجا
    نوشیدنی کامبوجا خواص متعددی دارد. این نوشیدنی:
    * شما را از خستگی زودرس می‌رهاند.
    * سیستم ایمنی بدنتان را تقویت می‌کند.
    * به سم زدایی از بدن و پاکسازی آن کمک می‌کند.
    * باعث بهبود گوارش و متعادل شدن فلور روده می‌شود.
    * استرس را از جانتان دور می‌سازد.
    * وضعیت پوستتان را بهتر می‌کند.
    * از ابتلا به برخی از سرطان‌ها مانند سرطان معده و روده پیشگیری می‌کند.
    * سلامت موها را ارتقا می‌بخشد.
    * کلسترول خونتان را کاهش می‌دهد.
    * از بروز بیماری‌های کبدی و همچنین سنگ مثانه پیشگیری می‌کند.
    * برای سلامت مفاصل مفید است.
    * برای سلامت چشم‌ها و درمان آب مروارید مفید است.
    * شما را از بی‌خوابی‌های شبانه نجات می‌دهد.
    * برای دیابتی‌ها مفید است.
    توجه داشته باشید که موارد ذکرشده جزو خواص کلی این نوشیدنی بوده است. البته باید گفت که تک‌تک این موارد به طور علمی و توسط محققان به اثبات نرسیده است اما با این حال از نظر طب سنتی این نوشیدنی خواص معجزه‌گری دارد. البته توجه داشته باشید که نه این نوشیدنی و نه هیچ نوشیدنی گیاهی دیگر برای درمان سرطان و بیماری‌های جدی موثر نخواهند بود. در نتیجه نمی‌شود از آن برای درمان بیماری‌های جدی استفاده کرد. این قبیل نوشیدنی‌ها صرفاً برای تقویت بدن و پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌هاست.
    گفتنی است که امروزه ورزشکاران علاقه‌ی زیادی به نوشیدن این نوشیدنی طبیعی نشان داده‌اند. به خاطر اینکه علاوه بر افزایش انرژی و توانمندی جسمی آن‌ها برای سلامت مفاصلشان نیز مفید است. این نوشیدنی برای افرادی که از درد مفاصل رنج می‌برند توصیه می‌شود.
    کامبوجا
    آیا می‌شود نوشیدنی کامبوجا را در منزل تهیه کرد؟
    اگر قارچ کامبوجا در اختیار داشته باشید و یا بتوانید آن را در منزل تهیه کنید تهیه‌ی نوشیدنی آن کار چندان دشواری نیست؛ اما با این حال باید بدانید که امکان دارد در روند تخمیر این نوشیدنی در منزل اشکالاتی به وجود بیاید که در این صورت خطر مصرف این نوشیدنی جدی می‌شود. چون امکان دارد که این نوشیدنی به میکروارگانیسم‌های نامناسب دیگر آلوده شود. حتی گاهی آلودگی‌هایی در این قبیل نوشیدنی‌های دست‌ساز و خانگی دیده شده است که برای سلامت خطرساز است. بهتر است از نوشیدنی‌هایی که در بیرون به فروش می‌رسد استفاده کنید. چون شیوه‌ی تولید آن‌ها کنترل شده، بهداشتی و در دمای مناسب است.

    توجه توجه
    این نوشیدنی موارد منع مصرف نیز دارد. در واقع مصرف آن برای خانم‌های باردار، خانم‌های شیرده، کودکان و افرادی که سیستم ایمنی ضعیف دارند مانند افراد سالمند توصیه نمی‌شود. در مصرف این نوشیدنی جانب احتیاط را رعایت کرده و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.
    درست است که کامبوجا حاوی خواص متعدد و میکروارگانیسم‌های مختلفی است؛ اما با این حال یک نوشیدنی مخصوص لاغری محسوب نمی‌شود و توصیه نمی‌شود که در مصرف آن افراط شود. توجه داشته باشید که این نوشیدنی حاوی قند است. اگر نگران تناسب اندام خود هستید حواستان باشد که مصرف روزانه بیش از سه لیوان کار دستتان می‌دهد.

    اگر قصد خرید دارید
    اگر قصد تهیه و مصرف کامبوجا را دارید بهتر است با شرکت‌هایی تماس بگیرید که این نوشیدنی را به صورت طبیعی و اصل تولید می‌کنند. به خاطر اینکه در برخی از شرکت‌های تولیدکننده این نوشیدنی به صورت سنتزی تولید می‌شود. این نوشیدنی‌های سنتزی با وجود اینکه طعمی مشابه با کامبوجای اصل دارند اما فاقد خواص و ویتامین‌های آن هستند. می‌توانید با جستجو در اینترنت نام شرکت‌های تولیدکننده‌ی این نوشیدنی را یافته و آن را سفارش دهید. گفته می‌شود که تولید یک نوشیدنی اصل کار زمان‌بری است که حدود 40 تا 45 روز طول می‌کشد.
  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    کومبوجا ضدسرطان
    تحقیقات بعدی درمورد کومبوجا نشان داد، اثرات دارویی این نوشیدنی تخمیر شده بسیار بیشتر از آن چیزی است که بیش از این شناخته شده بود. پژوهش های انجام شده درمورد ترکیبات این قارچ وجود مقدار زیادی اسید گلوکورونیک در ترکیبات آن را اثبات کرد، این اسید در آزمایشگاه و به طور مصنوعی قابل تولید نیست اما کبدیک انسان سالم قادر است آن را تولید کند. این اسید در بدن انسان به عنوان پادزهر عمل می کند و قادر است تمام سموم و [توکسیست]ها به خصوص مواد پروتئینی درهم آمیخته را که توسط میکروب های بیماری زا در بدن تولید می شود از میان برده و از طریق سیستم دفع آنها را از بدن خارج کند. وجود اسید [گلو کورونیک] در کومبوجا بیش از هر چیزی مورد توجه سرطان شناسان قرار گرفت و سرطان شناسان روسی به مطالعه دقیق در این مورد پرداختند. بررسی درمورد اثرات این نوشیدنی برروی مصرف کنندگان و کنترل آمار انواع بیماری ها به ویژه سرطان در مناطقی که از کومبوجا استفاده می شود نشان داد وضعیت دو بخش از ناحیه پرمPerm در کنار رودخانه جاما در غرب کوهستان اورال به نحو حیرت انگیزی با دیگر نقاط متفاوت است. در این مناطق هیچ موردی از سرطان مشاهده نشد و تحقیق درمورد چند نفر مبتلا نیز نشان داد که آنها از مناطق دیگر به این محل آمده اند.
    وضعیت محیطی این مناطق چندان تفاوتی با نواحی دیگر نداشت در این دو منطقه نیز پتاسیم، سرب، جیوه و سنگ معدنی نسوز و دیگر مواد آلوده کننده و زمینه ساز سرطان وجود داشت حتی میزان آلودگی محیط باعث مرگ تعداد زیادی ماهی در آبگیرهای منطقه [کاما] شده بود پس چه علتی می توانست مانع ابتلا مردم به سرطان شده باشد.


    قارچ زشت
    بررسی دقیق تر در این مورد نیاز به فعالیت بیشتر داشت دو گروه پژوهش که از پزشکان و متخصصان دیگر تشکیل شده بود شروع به کار کردند گروه پژوهش «سولیکا ماسک» و گروه برسینکی هر چیزی که ممکن بود آنها را به نتایج رضایت بخشی برساند مورد آزمایش قرار دادند.
    یک اتفاق ساده: در یک روز گرم تابستانی یکی از اهالی منطقه به نام [با بوشکا] برای دکتر مولودینوف رئیس یکی از دو گروه علمی نوشیدنی تازه ای آورد که همان چای کومبوجا یا بنا بر گویش محلی (چای کواتی) بود دکتر مولودینوف می دانست که این چای با کمک قارچ بدست آمده از نان چاودار تهیه می شود اما بیش از این چیزی نمی دانست. قارچ شناور در چای کومبوجا ظاهر دلچسبی نداشت ولی بابوشکا پیرزن باتجربه محلی به دکتر مولودینوف گفت که این نوشابه خوشمزه و سلامت بخش است و مهم تر از همه رایگان است. در همان زمان دکتر جرج اوریو نیز در منطقه برسینکی با چای کومبوجا آشنا شد. این دو پزشک براساس اعتقاد مردم منطقه که کومبوجا را دارویی سلامت بخش می شناختند به مطالعه بیشتر درمورد کومبوجا پرداختند و دکتر جرج اوریو مدتی بعد در یادداشت هایش نوشت؛ نوشیدنی محلی اینجا که به نام چای کواتی معروف است خواص عجیبی دارد و حتی آثار مستی را از بین می برد. تحقیقات بعدی نشان داد که در این منطقه مصرف الکل و توتون بسیار بیشتر از نقاط دیگر است اما عوارض ناشی از آن بسیار کمتر است.
    نگاهی به گذشته و نظر متخصصان: اگرچه دستاوردهای دو گروه تحقیقاتی اخیر در مورد کومبوجا بسیار جالب و حیرت انگیز بود، اما بیش از آن نیز پزشکان دیگری آثار معجزه آسای قارچ کومبوجا را شناخته بودند. کانتر فرانک نویسنده کتاب کومبوجا درمان طبیعی از شرق دور که درمورد این نوشیدنی مطالعات بسیاری انجام داده است در جایی از کتاب درباره قارچ کومبوجا و نوشیدنی حاصل از آن می نویسد؛ آیا امروز مردم در شرایط آلودگی شدید محیط و درحالی که از غذاهای اکثرا آلوده به مواد شیمیایی استفاده می کند کبد سالمی دارند؟ او سپس توضیح می دهد که یک کبد سالم به اندازه کافی مورد نیاز بدن اسید گلوکورونیک تولید می کند این اسید از تأثیر مواد سمی بر بافت های بدن که از طریق هوا و غذا وارد بدن انسان می شود جلوگیری می کند اما زمانی که مقدار این سموم افزایش یابد عملکرد کبد برای تولید این اسید دچار اختلال می شود کانتر فرانک سپس می نویسد: استفاده از الکل، توتون، مواد غذایی کنسرو شده، غذاهای مانده، آب ها و گیاهانی که از طریق کودهای شیمیایی و مواد دیگر آلوده و شیمیایی شده اند بار سنگینی را به کبد تحمیل می کنند. این درحالی است که بخشی از مواد داروئی، از جمله جیوه ای که در مواد دندانپزشکی وجود دارد بر دامنه مسمومیت های داخلی بدن می افزاید. به دلیل عدم توانایی کبد در تولید اسید گلوکورونیک به اندازه کافی آلودگی های ایجاد شده در بدن باعث بیماری های مختلف و مهلک می شوند در اینجاست که چای کومبوجا با مقدار فراوانی اسید گلوکورونیک به سالم سازی بدن کمک می کند. در سال ۱۹۱۴ «باسینز کاجا» در مورد نوشیدنی کومبوجا نوشت این نوشیدنی در تنظیم فعالیت های روده بسیار موثر است و پرفسور رودولف کویرت در سال ۱۹۱۸ کومبوجا را بهترین دارو برای رماتیسم توصیف کرد و دکتر ویلهام هینبرگ آلمانی معتقد بود نوشابه ای که با اسم چای کوائی در روسیه نوشیده می شود داروئی است برای مبارزه علیه همه بیماری ها.
    دکتر «مادایوس» بیولوژیست معروف نیز در سال ۱۹۲۷ اعلام کرد که مواد متابولیک موجود در چای کومبوجا اثری شگفت انگیزآور بر ترمیم دیواره سلولی دارند و به همین دلیل بهترین دارو برای جلوگیری و درمان سختی عروق هستند. دکتر پال پی دانشمند ژاپنی که نتایج تحقیقات خود را در مورد چای کوائی یا کومبوجا برای اطلاع محافل علمی پزشکان انتشار داد، در گزارش خود نوشت مصرف این چای کمک می کند که پس از ۴ تا ۶ ماه رشد موها به حالت اول برمی گردد و موهای خاکستری مشکی می شود. این چای می تواند دید چشم ها را نیز تقویت کند وی با تأکید به وجود سه عنصر حیاتی در چای کومبوجا حتی ادعا می کند که کومبوجا عمر را نیز طولانی می کند و درواقع همان اکسیر حیات بخش است. مطالعات گروه های پژوهشی و آن چه بیش از آنها درباره کومبوجا گفته شده بود توجه محافل علمی را به سوی این نوشیدنی ساده جلب کرد و مرکز انستیتو باکتری شناسی مسکو که کومبوجا را مورد مطالعه دقیق تر قرار داد، محققان این انستیتو متوجه شدند که رشد قارچ درواقع به صورت یک توده ژله مانند متشکل از کشت های هم زیست با باکتری Xyttnorni و ذخیره مجموعه سلول های مخمر از دسته «ساکار و میستر» Saccharornyees است در این انستیتو باکتری های تشکیل دهنده کومبوجا به دقت مورد مطالعه قرار گرفتند و اثرات جادوئی آن بررسی و تأیید شدند.
    کومبوجا معالج ام اس: گزارش یک خانم هلندی که برای درمان بیماری ام اس از چای کومبوجا استفاده کرده است برای اثرات جادوئی کومبوجا این خانم می نویسد من سال ۱۹۸۲ به بیماری ام اس مبتلا شدم و از سال ۱۹۸۹ براساس توصیه پزشکان شروع به نوشیدن چای کومبوجا کردم در آن زمان فقط قادر بودم با کمک عصا به سختی چندین متر راه بروم و وضعیت جسمی ام روز به روز بدتر می شد اما حالا می توانم بدون عصا ۲۰ دقیقه به طور مداوم راه بروم و توانستم دوباره پشت فرمان اتومبیل بنشینم و حتی قصد دارم به ورزش اسکی بپردازم یک پسر ۱۵ ساله هلندی نیز اثرات چای کومبوجا را در رفع بیماری خارش پوست اینگونه گزارش کرده است بیماری خارش پوست از ۱۰ سالگی به سراغ من آمد گاهی آنقدر بازوهایم را می خاراندم که خون آلود می شد هیچ دارویی نیز برایم چاره ساز نبود پزشکان تشخیص داده بودند که عامل این بیماری باکتری هایی هستند که در روده های من رشد کرده اند دارویی موثر برای از بین بردن آنها وجود نداشت سرانجام چای کومبوجا مرا نجات داد. اگرچه قارچ کومبوجا طی سال های اخیر در محافل علمی و پزشکی به عنوان یک داروی معجزه گر شناخته شده اما مردم مناطقی در آسیا صدها سال است که آن را مصرف می کنند آنها براساس تجربه به این اعتقاد رسیده اند که کومبوجا باعث فعالیت سیستم غدد می شود سوخت و ساز را تسریع می کند از اضافه وزن می کاهد. اسید اوریک و کلسترول خون را پایین می آورد روماتیسم و نارسایی های کبد و کلیه را بهبود می بخشد و نقرس و بیماریهای پوستی و فشارخون را از میان برمی دارد.
    مهم ترین خاصیت درمانی:نوشابه ای که از تخمیر چای توسط قارچ به دست می آید،خاصیت سم زدایی دارد ضمناً دسته ای مواد شیمیایی موسوم به پلی فنول ها درآن هست که آنتی اکسیدان هستند یعنی می توانند ریشه های آزاد شیمیایی موجود در سلولها را که سرطان زا هستند به خود جلب کنند اگر به نحوه پیدایش امراض از دریچه علم زیست شناسی نگاه کنیم باید بگوئیم هزاران ناراحتی و بیماری صعب العلاج که بشر با آن روبروست از بر هم خوردن تعادل ساده ای که میان کارکردهای مختلف سلولهای بدن وجود دارد ناشی می شود و همه با یکدیگر مانند حلقه های یک زنجیر مرتبط هستند. در زیر به چند نمونه ساده از این موارد اشاره می کنیم. محیط مناسب برای فعالیت سلولهای بدن، یک محیط اسیدی است.
    خوب حالا اگر به همین غذاهایی که هر روز از آشپـزخانه ما وارد سفره هایمان می شود دقت کنیم ملاحظه خواهیم کرد که همه آنها محیط بدن را از حالت اسیدی خارج کرده و به حالت قلیایی (یا بازی) در می آورند. اما انسان همین لحظه هیچ درد و هیچ ناراحتی را حس نمی کند، بلکه این نوع محیط در دراز مدت باعث پیدایش صدها نوع بیماری سخت می شوند بسیاری از گیاهان و اصولاً رژیم گیاهخواری و همچنین نوشیدنی بسیاری از مخمرها مثل ماء الشعیر، مخمر جو (لووردویبر) سرکه و کو مباجا می توانند محیط اسیدی رابرای بدن تامین کنند. بیشتر غذاهایی که امروز مصرف می کنیم و همچنین بسیاری از مواد شیمیایی که طی دو قرن اخیر وارد جیره غذایی انسان شده است (مثل مواد مصنوعی و ترکیبی، سس ها، طعم و رنگ های خوراکی)یا خود اکسیدکننده اند یا در بدن تبدیل به اکسید کننده می شوند، این اکسیدها می توانند صدها بیماری لاعلاج دیگر را موجب شوند. بنابراین هر ماده طبیعی یا گیاهی مثل کومبوجا که بتواند این اکسیدکننده ها را از میان بردارد کمک بزرگی به دفاع بدن در مقابل ابتلا به بیماری ها خواهد بود.
    یکی از دلایل بروز ایجاد سرطان را یبوست می دانند. انسان تا وقتی گیاهخواری می کرد به این نوع سرطان مبتلا نمی شد اما غذاهای بدون فیبر(یعنی بدون سلولز گیاهی) که امروز همه ما می خوریم باعث می شود.
    روده دیرتر تخلیه شود و سموم فرصت پیدا کنند جذب خون شوند. هر ماده خوراکی مثل گیاهان و سبزی های ، یا نوشابه کومبوجا که به حرکت سریع غذا در داخل روده ها کمک کند، موجب پیشگیری از سرطان می شود. همان طور که ذکر شد برای درک خاصیت درمانی کومبوجا یا هر ماده درمانی دیگر باید طبق روال علمی به تاثیر آن برکارکرد سلولها توجه کرد. کومبوجا می تواند تعادل شیمیایی و یونی درغشای سلول ها را دوباره برقرار کند بنابر این می تواند جلوی بسیاری از اختلالات عصبی که موجب بیماری های لاعلاج مربوط به اعصاب می شوند، را بگیرد تهیه نوشیدنی کومبوجا بسیار ساده است: کافی است کمی مولد قارچ دراختیار داشته باشید نوشیدنی کومبوجا در واقع ترکیبی است از چای شیرین معمولی که با کمک قارچ کومبوجا تخمیر شده است این قارچ کمک می کند که چای و شکر به آنزیم های مفید برای بدن تبدیل شود اسید گلو کورو نیک موجود در این نوشیدنی که بر اثر تخمیر ایجاد می شود برای ساخت پلی ساکاریدهای مهم مثل هیا لاروتیک اسید به کار می رود و موجود آن برای اتصال بافت ها مفید است Chondroitin Sulfate ماده اصلی سازنده غضروف است و اسید لاکتیک موجود درنوشیدنی کومبوجا در عملکرد صحیح روده ها بسیار موثر است و این مجموعه در واقع یک آنتی بیوتیک قوی و طبیعی است که همراه مواد دیگر موجود در این چای تاثیری شگرف درسالم سازی بدن دارد.


    تهیه چای کومبوجا
    سه لیتر آب را بجوشانید و یک فنجان پرشکر را درحال جوشیدن به آن اضافه کنید پس از اینکه آب و شکر ۵ دقیقه جوشید ظرف را از روی شعله بردارید و ۲ پیمانه بزرگ چای یا ۵ عدد چای کیسه ای داخل آن بیندازید و بگذارید. ۱۰ دقیقه دم بکشد و پس از اینکه چای دم کشید و حرارت آن تا حدود دمای محیط کاهش بافت آن را از صافی رد کنید.
    سپس کمی قارچ کومبوجا را داخل آن بیاندازید و روی ظرف را با یک دستمال کتانی بپوشانید به نحوی که هوا برای تنفس باکتری های قارچ بتواند وارد ظرف شود قارچ کومبوجا باید ۷ روز درمایع چای بماند این مایع باید در محیط تاریک و با دمای ۲۱ تا ۲۴ درجه سانتی گراد نگهداری شود پس از این مدت متوجه می شوید که قارچ جدیدی در زیر قارچ اولیه تولید شده که هر کدام از این تکه قارچ ها می تواند برای تهیه یک ظرف دیگر نوشیدنی کومبوجا مورد استفاده قرارگیرد. پس از ۷ روز نوشیدنی آماده مصرف است چای را از یک صافی رد کنید و دریک ظرف شیشه ای در یخچال نگهدارید می توانید هر روز قبل از صبحانه یا قبل از هر وعده غذا آن را بنوشید. اگر متوجه شدید که چای غلیظ یا ترش شده با کمی چای شیرین موقع نوشیدن آنرا رقیق کنید.
    توجه داشته باشید که قارچ را در چای داغ نیاندازید.
  • ۱۷:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست
    ممنون از مطالبت موناجون

  • leftPublish
  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست
    زیباکده
    مریم زیبا : 
    مطالب خیلی جالبی بوداولین بار بود دیدم خیلی دوست دارم بیشتر بدونم سوالای زیادی دارم حتما میپرسم
    زیباکده

    ممنونم مریم جون71

    چون خودمون این قارچ را داریم و استفاده میکنیم تمام نکاتشو دقیق میدونم 

    هرسوالی داشتی بپرس حتما  جواب میدم 

  • ۱۷:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست

    خیلی جالبه ممنون

    باید برم بیشتر تحقیق کنم ببینم چی به چیه. بعضی از تواناهایی ها البته محدوده مثلا مبارزه با سرطان و ... به اون معنی نیست ه درمان باشه اما بازم قارچ های جالبی هستن!

    ویرایش شده توسط بهزاد لابی در تاریخ ۱/۱۲/۱۳۹۴   ۱۷:۳۹
  • ۱۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست
    زیباکده
    بهزاد لابی : 

    خیلی جالبه ممنون

    باید برم بیشتر تحقیق کنم ببینم چی به چیه. بعضی از تواناهایی ها البته محدوده مثلا مبارزه با سرطان و ... به اون معنی نیست ه درمان باشه اما بازم قارچ های جالبی هستن!

    زیباکده

    خوشحالم پسندیدین71

    اتفاقا درمانگر سرطان هست و همینطور برای اینکه سرطان دوباره پیشرفت نکنه عالیه 

    برای افرادی که تحت شیمی درمانی بودن ، معجزه میکنه و بیماری رو سریع رو به بهبود میبره

    این از تجربیات خودمه چون برای  بیماری سرطان  هم مصرف شده و بهبود بیماری عالی بوده ( از اقوام مصرف کردن و سلامتیشونو سریع بدست آوردن)

  • ۲۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    مریم زیبا
    کاربر جديد|11 |12 پست
    نوشیدنی و چای کامبوجا مثل دارو مصرف میشه یا اینکه مثل آبمیوه یا نوشابه هست؟ میشه مثل دلستر یا نوشابه همراه غذا مصرف بشه ؟ ایرادی نداره؟
  • ۲۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست
    زیباکده
    مریم زیبا : 
    نوشیدنی و چای کامبوجا مثل دارو مصرف میشه یا اینکه مثل آبمیوه یا نوشابه هست؟ میشه مثل دلستر یا نوشابه همراه غذا مصرف بشه ؟ ایرادی نداره؟
    زیباکده

    خاصیت دارویی داره ولی مثل دارو  نیاز به زمان خاص نداره که مثلا هر هشت ساعت یا 12 ساعت مصرف بشه

    ، بهترین زمان بعد از غذا یا همراه غذاست چون یه مقدار ترش مزه هست با معده خالی خورده نشه بهتره

    مثل نوشابه یا دلستر میشه همراه غذا خورد، واقعا خوشمزست ، یه طعم جدید و بی نظیر

    ولی مقدار مصرفش از زمان شروع  با روزای بعدی متفاوته 

  • ۲۳:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    مریم زیبا
    کاربر جديد|11 |12 پست
    واقعا خیلی جالبه من اولین باره شنیدم، اخه یکی نوه های عموم16سالشه سرطان داشت خداروشکر خوب شده ولی بازم بهش این ها رو معرفی میکنم این قارچ یا نوشیدنیش رو چجوری میشه درست کرد یا از کجا تهیه کرد؟
  • ۲۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست
    زیباکده
    مریم زیبا : 
    واقعا خیلی جالبه من اولین باره شنیدم، اخه یکی نوه های عموم16سالشه سرطان داشت خداروشکر خوب شده ولی بازم بهش این ها رو معرفی میکنم این قارچ یا نوشیدنیش رو چجوری میشه درست کرد یا از کجا تهیه کرد؟
    زیباکده

    خدا رو شکر که خوب شده

    من هم قارچ را دارم ، میتونی سفارش بدی برات ارسال کنم و هم نوشیدنی و چایشو تولید میکنم و میتونم ارسال کنم

    اگه قارچو داشته باشی و با شرایط خاص نگهداری کنی  طبق دستوری که  به شما میگم چای و نوشیدنیشو تولید میکنی و به راحتی مصرف میکنی

  • ۲۳:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    مریم زیبا
    کاربر جديد|11 |12 پست
    پس خیلی خوب شد که دارین من باید با پسر عموم حرف بزنم بعد بهت میگم تا جهت سفارش راهنمایم کنی البته اگه زحمتی نیست بازم هرچی سوال داشتم میپرسم ازت
  • ۲۳:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست
    زیباکده
    مریم زیبا : 
    پس خیلی خوب شد که دارین من باید با پسر عموم حرف بزنم بعد بهت میگم تا جهت سفارش راهنمایم کنی البته اگه زحمتی نیست بازم هرچی سوال داشتم میپرسم ازت
    زیباکده

    مریم جون ،هر سوالی که داشتی بپرس حتما راهنمایی میکنم و پاسخگو هستم93

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان