خانه
6.46M

كافه گفت وگو ...

  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    زیباکده
    مامان مانیا : 
    اراک اینبار قضیش خیلی فرق داشت ولی بهزاد...کسی که رای آورد ی فرد کاملا با سواد ،آگاه و کاربلده...من با اینکه رای ندادم ولی دیدم که از هر دو جناح بهش رای دادن...هم اصلاح طلب هم اصولگرا...با اختلاف بالا هم نفر اول شد...این نشونمیده که مردم یجورایی دیگه میدونن و میشناسن نفرات رو ...حالا فرقی نداره که اصولگرا باشه یا اصلاح طلب مهم اینه که رادیکال نباشه
    زیباکده

    درسته الان اینطوری هست اما یه مسئله ای رو باید در نظر داشته باشیم و اونم اینه که اغلب کارهایی که نماینده ها انجام میدن ملی هست نه استانی و کارهای استانی رو بیشتر باید از استاندار و فرماندار و شورای شهر و .. توقع داشت.

    یه مشکلی که سیستم ما داره همینه که خیلی ها میرن مجلس برای اینکه دور بعد هم رضایت مردم شهرشون رو داشته باشن خیلی تصمیما رو میگیرن که شاید به نفع شهرشون بشه در کوتاه مدت اما منافع کل کشور رو ممکنه تامین نکنه یا اصلا بر خلافش باشه. مثل مسائل آبی و ... که قبلا دیدیم.

    اما من ترجیح میدم که همه استانها و شهرستان ها هم در آینده اگه اشخاصی هر چقدر کار بلد هم هستن توی یک شناسنامه کلی و گروهی فعالیت کنن که بشه کارنامه کل جریان رو دید و مثلا شفاف بکنن که توی مسائل ملی چه واکنشی خواهند داشت. چون خیلی از رای های مجلس به وزیر ها به مسائل حیاتی مثل برجام و بودجه و ... توسط نماینده ها انجام میشه که باید مشخص باشه خودشون و تیمشون کیا هستن و اگه مثلا این شخص رو نخوایم طرف مقابل این شخص میشه کی؟ و یا اگه خوب بود اما کاندیدا نشد آدم های هم فکرش کیا هستن.

    خلاصه اگه این مسائل گروهی بشه آدم میدونه با چه جریان فکری طرف حسابه و چجوری باید در آینده اون راه رو ادامه بده یا اصلاح کنه.

    در کل خدا رو شکر که شخصی از اراک وارد مجلس شده که باسواد و کاردان هست و خود این مسئله خیلی خوبه.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان