خیارشورهای خفن قبله عالم پَز!
رفتم خیار ریز خریدم و انگشت کوچیکم رو گذاشتم که ببینید چه اندازه ای هستن حدودا. بعدش ترخون و پونه ی تازه خریدم و تقریبا همونطوری بزرگ ریختم توش. فقط از وسط دو تیکه کردم ساقه ها رو که بوش بهتر در بیاد.
سپس خانم های گلم، با خلال دندون سه تا سوراخ توشون ایجاد کردم. حبه های سیر رو اضافه کردم و یه قاچ روشون زدم که بازم بوش بیشتر در بیاد.
آب جوشیده رو گذاشتم سرد شد و ریختم توی یه ظرف دیگه و با کمی فلفل سیاه و قرمز و نمک به اندازه ای که شور بشه و سرکه قرمز قاطی کردم و حسابی هم زدم. آهان زردچوبه هم یه کم ریختم.
بعد کمی شنبلیله و شوید خشک ریختم کف ظرفم. ترخون و پونه رو گذاشتم و سیرها رو ریختم. بعد خیارام رو چیدم و روشونم باز همه این سبزیجاتو ریختم و اون آبی که هم زده بودم رو ریختم توی ظرفم و درش رو محکم بستم