اردو_مرغ_و_قارچ
مواد اولیه : برای 5 نفر
مرغ1قطعه (سینه)
قارچ10عدد (درشت)
فلفل دلمه ای نصف لیوان (نگینی شده)
پیازچه 1عدد
سس مایونز 4قاشق غذاخوری
خیارشور 10عدد (متوسط)
جعفری 2قاشق غذاخوری (ساطوری شده)
ذرت نصف لیوان
برگ بو 3عدد
پیاز1عدد
سیر2حبه
كره به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نان تست به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ را شسته و داخل ظرفی بریزید و با كره تفت دهید و بعد با پیاز،سیر و برگ بو و كمی نمك و فلفل خوب بپزید و در انتها آن را از مواد اضافی جدا كرده و ریش ریش كنید.داخل تابه مقداری كره یا روغن بریزید و فلفل دلمه ای ریز شده را در آن سرخ كنید.قارچ را ریز كرده و به فلفل دلمه ای اضافه كرده و سرخ كنید و درانتها مقداری آبلیمو به آن بیفزایید.(نگذارید قارچ زیاد آب بیندازد).
روغن و آب اضافه مواد را بگیرید و همه را با هم داخل ظرفی مخلوط كنید.
کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید ، روی هر تکه نان مقداری كره آب كرده قرار دهید و مایه اردور بریزید سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید ، روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید.
نكات:
1)اردور پیش غذایی است كه با وعده اصلی همخوانی دارد و معمولا در جشن ها و تولد مورد استفاده قرار میگیرد.
2)در صورت تمایل مقداری سس قرمز روی ارورها بریزید.
3)میتوانید از مقداری پنیر خامه ای به جای سس مایونز استفاده كنید