خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پیراشکی قالبی

    خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد

    مرغ پخته خرد شده  1.5 پیمانه

    سس مایونز یاخامه 4/1 پیمانه

    پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا  2/1 پیمانه

    ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    فلفل دلمه ای خرد شده  مقداری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.

    خمیر را مطابق شکل به 6  یا 8 قسمت تقسیم کنید

    قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.

    چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.

    مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید

    لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.

    قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.

    روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به  جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..

    حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان