کالباس_خانگی
مخلوط ران وسینه مرغ یک کیلو
سیر: 5 حبه
آرد: 3 قاشق غذاخوری
زرده ی تخم مرغ: 2 عدد
یخ: 6 تکه
شیر خشک:1 فنجان
نمک : 2 قاشق مربا خوری که طبق ذائقه می تونه کم و زیاد بشه
دارچین : 3/1 قاشق مربا خوری
زنجبیل : 5/1 قاشق مربا خوری
هل,فلفل سیاه,تخم کرفس,پودر خردل:نصف قاشق مربا خوری
میخک : نوک قاشق مرباخوری
جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخک
آویشن: 4/1 قاشق مرباخوری
روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
پسته ی تازه,هویج پخته شده وقارچ پخته شده: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
مرغ رو همراه سیر 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشک مون الک می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو که دوست داریم مجدد اضافه می کنیم. بعدتخم مرغ رو به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 3 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تکه های یخ مون رو با فاصله اضافه می کنیم. سپس روغن مایع رو اضافه می کنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می کنیم و با دست کمی ورز می دیم تا کل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ وهویج خرد شده رو هم اضافه می کنیم.سپس همه ی مواد رو روی سلفون می ریزیم وچند دور سلفون رامی پیچیم و دو سر سلفون رو مثل شوکولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت یک تا یک ونیم ساعت موادمون رو بخار پز می کنیم.بعد از خنک شدن بیست وچار ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم.