خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    كباب_كوبيده_بوقلمون

    وقتی حرف از کباب به میان می آید همه آب از دهانشان سرازیر می شود. حالا خیلی فرقی نمیکند این کباب از چه نوعی باشد، کباب کوبیده، برگ، کباب مرغ و یا حتی کباب کوبیده بوقلمون که در اینجا دستور آن را برای شما آورده ایم.

    طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در فر

    مواد اولیه:

        گوشت بوقلمون (سینه _ چرخ شده) میزان لازم

        پیاز (له شد شده _ آب گرفته) 3 عدد

        زنجفیل 2 ق.م

        نمک ، فلفل سیاه میزان لازم

        جعفری (ساطوری شده) 1 فنجان

        زعفران (دم شده) ته فنجان

        کره به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1- در ابتدا گوشت بوقلمون و پیاز رو 3 بار دیگه با هم چرخ می کنیم تا کاملا له بشود.

    2- بعد زعفران و نمک و فلفل و زنجفیل رو اضافه می کنیم و جعفری رو هم می ریزیم و ورز می دیم.

    3- گوشت رو شانه می زنیم من اینجا 3 تا سیخ داشتم که به اندازه 3 تا سیخ شانه زدم.

    4- بعد دستمون رو با آب گرم خیس می کنیم و گوشت رو که در دست شکل بیضی بهش دادیم به سیخ می گیریم و می چسبونیم به سیخ و با انگشت شصت به صورت لقمه لقمه اونو حالت می دیم.

    5- کف سینی فر کاغذ روغنی می ندازیم و کبابها رو روش می زاریم و کره رو برش می زنیم و روی کباب می زاریم.

    6- فر رو از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت داخل فر قرار می دیم.

    7- در این حین باید کبابها رو پشت و رو کنیم.

    8- بیشتر از این کباب رو داخل فر نزارید چون سفت و خشک میشه. در ضمن من از شعله پایین استفاده کردم.

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان