کوفته
برنج یک سوم پیمانه
لپه یک چهارم پیمانه
گوشت چرخکرده دویست گرم
پیاز رنده شده یک عدد بزرگ
تخم مرغ یک عدد
الو یا زرشک و پیاز سرخ شده برای وسط کوفته ها به مقدار لازم
سبزی معطر تازه یا خشک به مقدار لازم
گوجه فرنگی دو عدد متوسط
رب گوجه یک و نیم قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد بزرگ برای سرخ کردن
نمک و فلفل و ادویه
برنج و لپه را که از قبل خیس کرده ایم به صورت جداگانه میپزیم در حدی که نیم پز شوند ..گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده که اب ان گرفته شده است و نمک و فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم .. در ظرفی دو سوم مخلوط برنج و لپه را با گوشتکوب میکوبیم تا کمی له شوند.. سپس این مخلوط را به همراه یک سوم برنج و لپه نکوبیده به مخلوط گوشتی اضافه کرده و مخلوط میکنیم.. و خوووب ورز میدهیم.. سبزی معطر و تخم مرغ را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه میدهیم.. در یک قابلمه یک پیاز بزرگ را خلالی کرده و سرخ میکنیم بعد از اینکه پیاز سبک شد زردچوبه را اضافه کرده و تفت میدهیم.. در نهایت رب را اضافه و تفت میدهیم بعد از اینکه تفت خورد گوجه ها را خرد کرده و اضافه میکنیم سپس به میزان لازم اب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا جوش بیاید.. از مخلوط کوفته به اندازه دلخواه برمیداریم و گرد میکنیم.. برای وسط کوفته از زرشک یا الو به همراه پیاز سرخ شده استفاده میکنیم.. وقتی سس به جوش امد شعله قابلمه را کم کرده و کوفته ها را به ارامی داخل ان می گذاریم.. یک ربع اول پخت کوفته ها را اصلاااا جابجا نکنید و در قابلمه را نگذارید.. پس از طی این مدت در را نیمه باز گذاشته و با شعله کم اجازه دهید کوفته ها پخته شوند..