میرزا قاسمی
یک کیلو بادمجان ،گوجه یک و نیم کیلو ،سیر یک بوته،تخم مرغ دو یا سه عدد
بادمجونهای قلمی رو روی آتیش کباب کنید بعد ازجدا کردن پوستش بکوبیدشون ویا ساطوری کنید بعد یک بوته سیر رو رنده ریز کنید یا باز بکوبید کمی زردچوبه بزنید و سرخش کنید ،گوجه هارو رنده کنید ونمک بزنید و به سیر اضافه کنید بزارید اب گوجه ها بخار بشه و بعد بادمجونهارو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به روغن بیوفته بعد از اون چند تا تخم مرغ رو جداگانه سرخ کنید و به میزار اضافه کنید و یا مثل من جداگانه کنارش بزارید وبا برنج سرو کنید .