ماهیچه (به روش رستوران پسران کریم مشهد)
ابتدا ماهیچه رو کاملا میشوریمو میذاریم خشک شه . چربیشو زیاد نمیگیریم چون این غذا باید چرب باشه . ماهیچه رو بدون هیچ ادوی ای فقط تو کره سرخ میکنیم.
ماهیچه ها رو تو قابلمه میچینیمو روشو با پیاز نازک خلال شده فراوووووون میپوشونیم .
من برای ۳ تا ماهیچه ۶ تا پیاز درشت استفاده کردم
روی پیازها یکم زردجوبه و فلفل قرمز میریزیم و خیلی کم ( در حد نصف قاشق چایخوری) دارچین میریزیم
دارچین رو حذف نکنین که طعم اصلیشو از دست میدین. در قابلمه رو کامل کیپ میکنیم . میتونین از فویل استفاده کنین. زیر قابلمه رو خییییلی کم میکنیم . کمی بیشتر از شعله پخش کن. بعد از ۱:۳۰ ساعت در قالمه رو باز میکنیم و ماهیچه ها رو پشت و رو میکنیم . اگه خشک شده بود یه استکان آب اضافه میکنیم. بعد از یک و نیم تا دو ساعت دیگه غذاتون آمادس.
چون ماهیچه با آب پیاز پخته میشه واقعا لذیذ و نرم میشه . جوری که گوشت تو دهنتون آب میشه.
در پایان پیشنهادمیکنم این غذا رو کنار باقالی پلو یا سبزی پلو سرو کنین.