خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ماهیچه (به روش رستوران پسران کریم مشهد)

    ابتدا ماهیچه رو کاملا میشوریمو میذاریم خشک شه . چربیشو زیاد نمیگیریم چون این غذا باید چرب باشه . ماهیچه رو بدون هیچ ادوی ای فقط تو کره سرخ میکنیم.

    ماهیچه ها رو تو قابلمه میچینیمو روشو با پیاز نازک خلال شده فراوووووون میپوشونیم .

    من برای ۳ تا ماهیچه ۶ تا پیاز درشت استفاده کردم

    روی پیازها یکم زردجوبه و فلفل قرمز میریزیم و خیلی کم ( در حد نصف قاشق چایخوری) دارچین میریزیم

    دارچین رو حذف نکنین که طعم اصلیشو از دست میدین. در قابلمه رو کامل کیپ میکنیم . میتونین از فویل استفاده کنین. زیر قابلمه رو خییییلی کم میکنیم . کمی بیشتر از شعله پخش کن. بعد از ۱:۳۰ ساعت در قالمه رو باز میکنیم و ماهیچه ها رو پشت و رو میکنیم . اگه خشک شده بود یه استکان آب اضافه میکنیم. بعد از یک و نیم تا دو ساعت دیگه غذاتون آمادس.

    چون ماهیچه با آب پیاز پخته میشه واقعا لذیذ و نرم میشه . جوری که گوشت تو دهنتون آب میشه.

    در پایان پیشنهادمیکنم این غذا رو کنار باقالی پلو یا سبزی پلو سرو کنین.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان