خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۹:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خوراک گل بادمجان 

    بادمجانهای صاف ویک دست رو باید یرای این کار انتخاب کنیم به صورت ورقه ای از طول برش میدیم وسرخ میکنیم میزاریم کنار. سینه یا فیله مرغ رو خرد میکنیم داخل روغن تفت میدیم فلفل دلمه ای قرمز رو هم خردمیکنیم داخلش میریزیم وتفت میدیم تا مرغ پخته وفلفل هم نرم بشه بعد زعفران نمک وفلفل میزنیم وزیرشو خاموش میکنیم بعد یه بادمجون بر میداریم یه مرغ وفلفل داخلش میزاریم ورول میکنیم به صورتی که یه مقدار ازشون بیرون بمونه حالا یه سس به این صورت رب رو تو روغن کم تفت میدیم یه مقدار ابجوش میریزیم عصاره مرغ یه کم نمک وفلفل میزنیم واین سس رو از بقل پیرکس میریزیم روی بادمجانها نریزید ومیزاریم تو فر درحدی که این سس به خرد بادمجانه بره خیلی نزارید بپزه چون نیاز به پخت نیست فقط بادمجانها با سس مزه دار بشه

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان