خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قارچ سوخاری پفکی 

    مواد لازم

    500 گرم قارچ1/2 قاشق چایخوری پودر سیر ریز شده1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز1.5 فنجان آرد1 قاشق سوپخوری آرد ذرت1.5 فنجان آب1/2 قاشق چایخوری نمک1 قاشق چایخوری فلفل1/2 قاشق چایخوری پودر کاری1/2 قاشق چایخوری پکینگ‌ پودردستورالعمل

    آرد ،  ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگ‌پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .

    آب را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید.

    سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ‌ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ‌ها کاملا با خمیر پوشانده شوند.

    در همان حال ، روغن را داخل ماهی‌تابه داغ کنید . قارچ‌ها را درون ماهی‌تابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی - قهوه‌ای شوند.

    قبل از سرو کردن ، قارچ‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن‌ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.

    ____________________

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان