خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۲۳:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     سركه سيب خانگى 

    مواد لازم:

    سيب 3 كيلو

    آب به ميزان لازم

    سركه 1 ليتر

    نمك 2 قاشق غذاخوري

    شكر 300 گرم

    طرز تهيه:ابتدا سيب ها را بشوييد و چهار قاچ كنيد. هسته سيب ها را بگيريد و داخل دبه اي پلاستيكي بريزيد. آب را جوش بياوريد و در حال جوش روي سيب بريزيد. به اندازه اي كه روي سيب ها را بگيرد. در ظرف را ببنديد و مدت 3 روز آن را در جاي گرم نگهداري كنيد. بعد از سه روز در ظرف را باز كنيد و سيب ها را با دست له كنيد. سپس سركه، نمك و شكر را مخلوط كنيد و بجوشانيد و داغ به سيب هاي له شده اضافه كنيد.

    در ظرف را محكم ببنديد تا هوا به آن نفوذ نكند. سپس ظرف را 30 روز در جاي خشك و خنك نگهداري كنيد تا سركه برسد و آماده شود. بعد از يك ماه، سيب هاي رسيده را با دست له كنيد و از آبكشي كه صافي پارچه اي روي آن انداخته ايد، عبور دهيد. بعد سركه آماده را در قابلمه بريزيد و بجوشانيد. بعد از سرد شدن، آماده استفاده 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان