خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۷:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خاگینه قالبی 

    مواد لازم برای 10 عدد :

    🐥آرد 4 ق غ سر پر

    🐥تخم مرغ 3 عدد

    🐥بگین پودر 1 ق چ

    🐥ماست سفت 1 یا 2 ق غ

    🐥روغن مایع 1/4 پیمانه

    🐥زعفران برای خاگینه زرد به مقدار لازم

    🐥پودر دارچین،هل،پودر گل سرخ و گردو خرد شده به مقدار لازم برای خاگینه قهوه ای 🐥پوره اسفناج و 3 ق غ گلاب و 1 ق چ پودر هل برای خاگینه سبز به مقدار لازم 

    مواد لازم شربت: شکر 1.5 لیوان ، آب 3/4 لیوان ،گلاب 1/4 لیوان

    تمامی مواد را مخلوط کرده و در قالب های سیلیکونی چرب شده میریزیم و در فر به حرارت 170 درجه به مدت 30 یا 40 دقیقه (بسته به اندازه قالب) میپزیم.

    بعد از سرد شدن خاگینه ها شربت نسبتا داغ را روی آن ها میریزیم تا چند ساعت داخل شربت بمانند.

    👈نکته:

    ☆اسفناج را با گلاب پوره کنید راحتتر پوره میشود.

    ☆چون پوره اسفناج آبکی هست باعث رقیق شدن مواد میشود 1 ق غ سر خالی آرد بیشتر بزنید.

    ☆برای اینکه خاگینه ها شربت را به خود جذب کنند با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید.

    ☆میتونید برای شربت به جای آب شیر استفاده کنید و به ازای 1 فنجان از شکر یک قوطی شیر عسل بزنید.

    ☆اگر میخواهید سایز خاگینه ها بزرگ باشه قالب را با مواد پر کنید.

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان