خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قيمه نثار

    ابتدا گوشت رو قيمه ى خورد كرده وبعد پياز داغ رو اماده ميكنم وبعد گوشت رو تفت ميدم ونمك وفلفل وزردچوبه رو اضافه ميكنم وبعد رب رو با گوشت سرخ ميكنم ودر اخر چوب دارچين وزعفران دم كرده رو اضافه ميكنم تا جابيفته و بعد از پخت دوباره كمى زعفران اضافه ميكنم وبعد خلال پسته وبادام وزرشك وخلال نارنج رو خيس كرده وبعد با كره ذوب شده وكمى گلاب هر كدام را جدا گانه تفت ميدم وبرنج رو ابكش ميكنم وموقع سرو توى ديس يه لاى برنج رو ميريزم وبعد گوشت رو روى پلو ريخته ودوباره برنج ميريزم بعد با خلال پسته وبادام ونارنج وزرشك وبرنج زعفرانى تزيين ميكنم (وقالبى كردن قيمه نثاربعد ازاينكه برنج اماده سرو شد فرقى نميكنه ابكش يا كته فقط برنج روغن داشته باشه بعد توى قالب مورد نظر (فلزى يا سيلكونى،پلاستيكى  يا اركوپال...)باشه ميريزم ومواد رو لايه لايه ميريزم وبا كفگير يا قاشق محكم فشار ميدم تا برنج بهم بچسبه وبعد توى ظرف مورد نظر بر ميگردونم) 

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان