خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۹:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک مرغ خوشمزه با ژامبون و ذرت

     

    بنا به گزارش آکاایران : سینه مرغ پخته 2 عدد  .  تخم مرغ 4 عدد  .  نان تست 16 عدد  .  خیار شور 200 گرم

    کنسرو ذرت 1 لیوان  .  هویج 1 عدد  .  جعفری خرد شده 100 گرم  .  سس مایونز 2 لیوان

     ژامبون 250 گرم  .  آبلیمو 1 قاشق  .  نمک 1 قاشق چایخوری  .  فلفل  به میزان دلخواه

     

    طرز تهیه: تخم مرغها را آبپز کنید تا کاملا سفت شوند.

    سینه مرغ را ریش ریش کنید. خیار شور ها را نیز بشوئید و در ظرفی جداگانه ریز ریز خرد و یا رنده کنید. هویج را هم بشوئید و رنده کنید. کنسرو ذرت را آبکشی کنید و با جعفری مخلوط کنید.

    در یک کاسه بزرگ، مرغ ریش شده، تخم مرغ، خیارشور و هویج و مخلوط ذرت و جعفری را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. 1 لیوان سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بهم بزنید.

    حاشیه نان های تست را با کارد بگیرید. چهار نان تست را در دو ردیف به صورت مربع کنار هم قرار دهید (می توانید حاشیه ها را گرد کنید تا کیک مرغ گرد شود.) و از مواد را روی آن بریزید. لایه را با چند برگ ژامبون بپوشانید و سپس سه لایه بعدی را به همین منوال ادامه دهید.

    پس از اینکه لایه ها تمام شد، با 1 لیوان سس مایونز باقی مانده کیک را بپوشانید و با مواد دلخواه آن را کنید.

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان