نودل تایلندی با پنیر
مواد لازم:
نودل : ٢بسته پخته شده
گوجهفرنگی : ٤ عدد
سسسیر و فلفل: نصف لیوان
سیر: دو حبه
فلفل دلمهای سبز: یك عدد
پنیر كبابی : به میزان لازم
ادویه مخصوص پیتزا : به میزان لازم
تای سس و پیازچه : برای تزیین
روش تهیه:
1. ابتدا نودل را ١٠ دقیقه در آب جوش قرار داده و خارج میكنیم. گوجهفرنگیها را همراه فلفل دلمهای خلالی و سیر در كمی روغن سرخ كرده و اجازه میدهیم تا آب مواد كشیده شود.
2. حالا سس و ادویه را اضافه میكنیم و روی حرارت، نودل را نیز با مواد مخلوط میكنیم و در نهایت دوطرف پنیر كبابی را داخل كمی روغن سرخ میكنیم.
3. نودل را داخل ظرف مورد نظر كشیده و روی آن را با پنیر سرخ شده، تای سس و پیازچه تزیین میكنیم.
