خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۶:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کباب میکس

    گوشت کبابی گوسفندی و گوساله از هر کدوم نصف(یک کیلو ).

    پیاز رنده شده(یک عدد بزرگ ) و آبش رو بگیرید.

    فلفل رنگی و سبز رنده شده

    .و نمک .واسه ی گوشت یک قاشق آرد  بزنید و خوب ورز بدید

    آرد واسه اینه که کبابها منسجم بشن چون من جوش شیرین نمیریزم.و یک  سینه مرغ (واسه همین تعداد )رو چرخ کنید و فلفل رنگی و نمک بزنید.  گوشتهارو یکساعت تو یخچال بزارید بعد به سیخ بکشید اول گوشت رو خوب شکل بدید و بعد کمی مرغ بردارید و دوباره روی کبابها بکشیدوشکل بدید سعی کنید فقط روی کبابها باشن و روی آتیش منقل اول با شعله زیاد و خیلی سریع برگردونید و وقتی خودشونو گرفتن پنکه رو خاموش کنید و اجازه بدید آروم کباب بشن . نوش جان

    پ.ن. من فلفلهای رنگی رو تو گوشت قرمز هم ریختم

    اگه کبابهاتون میخواید نیوفته از شب درست کنید به سیخ بکشید بزارید تو یخچال واسه فردا ظهر.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان