کباب میکس
گوشت کبابی گوسفندی و گوساله از هر کدوم نصف(یک کیلو ).
پیاز رنده شده(یک عدد بزرگ ) و آبش رو بگیرید.
فلفل رنگی و سبز رنده شده
.و نمک .واسه ی گوشت یک قاشق آرد بزنید و خوب ورز بدید
آرد واسه اینه که کبابها منسجم بشن چون من جوش شیرین نمیریزم.و یک سینه مرغ (واسه همین تعداد )رو چرخ کنید و فلفل رنگی و نمک بزنید. گوشتهارو یکساعت تو یخچال بزارید بعد به سیخ بکشید اول گوشت رو خوب شکل بدید و بعد کمی مرغ بردارید و دوباره روی کبابها بکشیدوشکل بدید سعی کنید فقط روی کبابها باشن و روی آتیش منقل اول با شعله زیاد و خیلی سریع برگردونید و وقتی خودشونو گرفتن پنکه رو خاموش کنید و اجازه بدید آروم کباب بشن . نوش جان
پ.ن. من فلفلهای رنگی رو تو گوشت قرمز هم ریختم
اگه کبابهاتون میخواید نیوفته از شب درست کنید به سیخ بکشید بزارید تو یخچال واسه فردا ظهر.