سس مخصوص پارمزان برای سالاد
می توانید این سس را تا دوهفته در کیسه های پلاستیکی زیپ دار نگهداری کنید. برای نمونه کم چرب آن می توانید از ماست کم چرب بجای خامه ترش استفاده کنید.
مواد لازم:
۱ لیوان شیر پرچرب
۱/۲ لیوان خامه ترش
۱/۴ لیوان سس مایونز 50 گرم
1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
فلفل و نمک به میزان لازم
طرزتهیه:
در یک کاسه متوسط شیر پرچرب و خامه ترش و مایونز را هم بزنید تا کاملاً ترکیب و یکدست شود.فلفل درشت و پارمزان را داخل آن بریزید و هم بزنید. در پایان به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید.