خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاستا با سس آلفردو و مرغ

    3 راز تهیه یک پاستای خوش طعم و خوشمزه

    مواد لازم برای سس آلفردو

    کره یک چهارم پیمانه
    خامه یک پیمانه
    سیر یک حبه (خرد شده) یا پودر سیر 
    پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
    جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)

    طرز تهیه سس آلفردو

    کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر  و پنیر  را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

    مواد لازم برای پاستا

    پاستا 500 گرم
    کره نیم پیمانه
    سینه مرغ 300 گرم (پخته و تکه تکه شده)

    قارچ  یک بسته کوچک
    جعفری اندکی برای تزئین
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه پاستا

    در یک ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستارا اضافه کنید.در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفلم قارچ  و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند.
    پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.

    نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس آلفردو و مرغ

    پاستا با سس آلفردو و مرغ جزو ماکارونی میباشد 
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت
    پاستا با سس آلفردو و مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد 

     پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.

    _ خیلی ها برای این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می کنن، اما تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشه و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هرازگاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین.

    _ در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می کنه تا سس جذب پاستا بشه.

    _ به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان