خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۳:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قارچ پفکی

    تخم مرغ - 2 عدد 

    شیر - 1/4 لیوان 

    آرد سفید - 2 قاشق غذا خوری 

    آرد سوخاری - نصف قاشق غذاخوری 

    زنجبیل - 1/4 قاشق چایخوری 

    آویشن - نصف قاشق چایخوری 

    قارچ ریز - یک بسته 

    نمک و فلفل - به اندازه لازم 

    روغن - به مقدار لازم

    طرز تهیه قارچ پفکی:

    تخم مرغ را خوب زده و شیر را به آن اضافه می کنیم آرد ، آرد سوخاری ، زنجبیل ، آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا خمیر به غلظت ماست بدست آید. قارچ ها را یکی یکی با خمیر آغشته کرده و در روغن سرخ می کنیم ( قارچ باید در روغن غوطه ور شود ) . قارچ پفکی آماده سرو می باشد. 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان