اسپرینگ گل رز
موادلازم برای خمیر:
تخم مرغ5عدد
آرد1/2پیمانه
روغن مایع1یا2ق.غ
فلفل دلمه ای:ازانواع رنگ ها2یا3ق.غ
شیر1/2پیمانه
موادمیانی داخل اسپرینگ:
فلفل دلمه ای:ازانواع رنگ ها1/2پیمتنه
خیارشور1/2پیمانه
جعفری2_3ق.غ
سینه مرغ رنده شده اعددیاکالباس
سس مایونز:4_5ق(درحدی که موادبهم بچیبد)
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا آردرا درظرفی ریخته باشیرقاطی میکنیم بعد یکی یکی تخم مرغ هارا اضافه کرده وهم میزنیم؛بعدفلفل دلمه ای هارا اضافه کرده وجعفری رامیزنیم وقاطی میکنیم وبه مدت20 دقیقه در فرمیگذاریم.
بعدخمیرپخته شده را ازفر درآورده درظرفی بازمیکنیم و روی آن کمی سس سفیدمیزنیم وموادمان را درداخلش ریخته وازطرفی رول میکنیم وبه مدت4_5ساعت دریخچال میگذاریم تاسردشود بعدمیبریم.