خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    جوجه هندی با رزماری 



     برای آماده كردن جوجه با رزماری می‌توانیم از ادویه تندوری هندی نیز استفاده كنیم؛ در این صورت جوجه‌ها خیلی تند و قرمزرنگ خواهند شد؛ اگر نمی خواهیم خوراك تند شود، از ادویه‌ها طبق دستور ذكر شده استفاده می‌كنیم؛ همچنین از این روش می‌توانیم فیله گوساله را نیز آماده كنیم.
    مواد لازم:

    سینه مرغ یا جوجه 1 كیلوگرم
    پیاز متوسط 2 عدد
    زعفران آب كرده 2 ق غ
    ادویه تندوری یا گرم ماسالا 1 ق غ
    پودر سیر 1 ق چ
    برگ بو 1 عدد
    پودر پیاز 1ق چ
    كاری 1 ق چ
    رنگ قرمز در صورت تمایل 2 قطره
    رزماری تازه حدودا 20 شاخه بلند
    برای كنار بشقاب سبزیجات پخته شده و سس سالسا به میزان لازم

    روش تهیه:

    1. ابتدا سینه‌ مرغ را به اندازه‌های مكعبی حدودا دو بند انگشت یا كمی بزرگ‌تر خرد می‌كنیم سپس پیازها را رنده كرده همراه ادویه‌ها و تمامی مواد غیر از چوب‌های رزماری و سس سالسا و سبزیجات پخته شده روی مرغ می‌ریزیم حدود 12 ساعت مرغ را در ظرف در بسته داخل یخچال یا فریزر قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود. اصولا من این مدت را داخل فریزر استراحت می‌دهم.

    2. چوب‌های رزماری را شسته فقط گل سر آن را نگه می‌داریم و بقیه برگ‌ها را از آن جدا می‌كنیم. می‌توانیم برگ‌های رزماری را كنار بگذاریم تا خشك شوند. جوجه‌ها را دقیقا به حالت سیخ كشیدن داخل چوب رزماری زده و داخل تابه‌ای چدنی داغ با میزان خیلی كم روغن استیك می‌كنیم.

    3. می‌توانیم به جای این كار از گریل زغالی هم استفاده كنیم. جوجه‌های آماده شده را همراه سس سالسا و سبزیجات سرو می‌كنیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان