خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_ماهی_ (رژیمی )

    مواد لازم

    ماهی بخارپز و خرد کرده :    400 گرم
    فلفل چیلی تازه خردکرده :    1 تا 2 عدد
    پیازچه حلقه حلقه کرده :    3 عدد
    نخودفرنگی پخته :    1 پبمانه
    هویج پوست کنده و رنده کرده :    نصف پیمانه
    جوانه گندم :    نصف پیمانه
    گردوی خردکرده :    1 قاشق سوپخوری
    گشنیز تازه خردکرده :    1 قاشق سوپخوری
    آرد ذرت :    2 قاشق سوپخوری
    سفیده تخم مرغ :    2 عدد
    روغن :    مقداری

    مواد لازم برای تهیه سس

    ماست کم چرب :    1 پبمانه
    دانه کنجد :    2 قاشق چایخوری
    برش های لیمو :    به مقدار لازم

    دستور تهیه

    1-    ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانه گندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید

    2-    سفیده های تخم مرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید

    3-    تابه ای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازه های 1 قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیک های ماهی را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آن ها پخته شود. سپس طرف دیگر آن ها را بپزید

    4-    روش تهیه سس :

    5-    ماست و دانه های کنجد را مخلوط کنید
    6-    کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان