کیک_ماهی_ (رژیمی )
مواد لازم
ماهی بخارپز و خرد کرده : 400 گرم
فلفل چیلی تازه خردکرده : 1 تا 2 عدد
پیازچه حلقه حلقه کرده : 3 عدد
نخودفرنگی پخته : 1 پبمانه
هویج پوست کنده و رنده کرده : نصف پیمانه
جوانه گندم : نصف پیمانه
گردوی خردکرده : 1 قاشق سوپخوری
گشنیز تازه خردکرده : 1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت : 2 قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ : 2 عدد
روغن : مقداری
مواد لازم برای تهیه سس
ماست کم چرب : 1 پبمانه
دانه کنجد : 2 قاشق چایخوری
برش های لیمو : به مقدار لازم
دستور تهیه
1- ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانه گندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید
2- سفیده های تخم مرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید
3- تابه ای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازه های 1 قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیک های ماهی را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آن ها پخته شود. سپس طرف دیگر آن ها را بپزید
4- روش تهیه سس :
5- ماست و دانه های کنجد را مخلوط کنید
6- کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید