خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    جوجه مکزیکی

    مواد لازم:

    فیله مرغ 4 تکه

    سیر خرد شده 6 حبه خرد شده

    نمک به مقدار لازم

    فلفل به اندازه ایی که گوشت راتند کند

    سس سالسا 7 قاشق غذا خوری

    زنجبیل به مقدار قابل توجه برای روی فیله ها

    پنیر چدار رنده شده 250 گرم

    اسپری روغن

    طرز تهیه:

    1. ابتدا کف یک ماهی تابه را با اسپری روغن چرب کنید.

    2. سپس روی فیله هاسیر خرد شده ، نمک ، فلفل و مقدار قابل توجهی زنجبیل بپاشید.

    3. فیله ها را در ماهی تابه بچینید و روی حرارت ملایم قراردهید تا رنگ آن تغییر کند .هر دو طرف فیله ها را کمی سرخ کنید.

    4. سپس آنها را از ماهی تابه بیرون بیاورید و در ظرف مناسب فر بچینید.

    5. روی آنها را سس سالسا بدهید و پنیر چدار را روی آنها بپاشید.

    6. ظرف را 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه قرار دهید تا پنیر روی غذا ذوب شده و طلایی شود.

    7. بعد از بیرون آوردن از فر آنها را گرم با سالاد فصل میل کنید و لذت ببرید

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان