خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۲۲:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سیب پلو کرمانشاهی

    مواد اولیه:

    برنج                             یک کیلوگرم

    شوید                          ۳۵۰ گرم

    سیب‌زمینی                 متوسط چهار عدد

    پیاز داغ                 دو قاشق سوپ‌خوری

    دارچین                   یک قاشق چای‌خوری

    کره آب کرده                 بە میزان لازم

    مرغ پخته شده            پنج تکه

    نمک و روغن               به میزان لازم

    طرز تهیه:

    @occado

    * سیب‌زمینی‌های پوست گرفته را بە صورت حبه‌ای خرد کرده، داخل آب نمک می‌گذاریم تا نشاسته آن‌ها برود.

    * برنج را داخل آب جوش ریخته و نزدیک بە پخت آن کە شد، سیب‌زمینی‌ها را بە آن اضافه کرده و پس از این کە یک جوش زد، آن‌ها را آبکش می‌کنیم.

    * داخل قابلمه کمی روغن ریخته، بعد از آن کمی برنج روی آن می‌ریزیم، روی برنج نیز شوید خرد شده و کمی دارچین اضافه می‌کنیم، این کار را بە صورت لایه‌لایه تا انتها تکرار کرده و در لایه رویی پس از این کە شوید و دارچین ریختیم، پیاز داغ را نیز اضافه کرده، دم‌کش قابلمه را گذاشته و بە مدت ۴۵-۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا پلو دم بکشد.

    * پس از دم کشیدن پلو نیز کره را روی آن ریخته و همراه مرغ سرو می‌کنیم.

    نکات:

    * می‌توانید این پلو را همراه گوشت یا مرغ میل کنید.

    * اگر خواستید در این غذا از شوید خشک استفاده کنید، آن را در آب زده و در بیاورید.

    * این پلو را بە صورت کته هم می‌توانید درست کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان