کوفته برنجی خوشمزه😋
کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود .
✨نکاتی برای تهیه کوفته برنجی :
۱- برای مواد داخل کوفته می توانید از آلو و تخم مرغ هم استفاده کنید .
۲- سبزی کوفته شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، ترخون ، مرزه می باشد .
۳- دقت کنید آب کوفته تمام نشود و یک لیوان در قابلمه باقی بماند .
مواد اولیه
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
لپه ۱/۲ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
سبزی کوفته ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۲ قاشق سوپ خوری
زرشک ۱۰۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
آب ۴ لیوان
طرز تهیه:
۱- برنج و لپه را نیم پز می کنیم .
۲- گوشت را با نمک و فلفل و زرچوبه حسابی ورز می دهیم تا کمی چسبندگی پیدا کند .سپس برنج و لپه و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم و با یک عدد تخم مرغ حسابی ورز می دهیم .
۳- پیاز داغ را آماده می کنیم . به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت بر می داریم و در وسط آن پیاز داغ و زرشک و گردو می گذاریم . برای تک تک کوفته ها این کار را انجام می دهیم .
۴- رب را در کمی پیاز داغ تفت می دهیم و آهسته به آن 4 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید . کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم .
۵- وقتی آب در حال جوش بود کوفته ها را در آن می گذاریم . حدود 1 ساعت زمان می برد تا آماده شود .