خانه
229K

لذت آشپزی

  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     کوفته برنجی خوشمزه😋

    کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود .

    ✨نکاتی برای تهیه کوفته برنجی :

    ۱- برای مواد داخل کوفته می توانید از آلو و تخم مرغ هم استفاده کنید .

    ۲- سبزی کوفته شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، ترخون ، مرزه می باشد .

    ۳- دقت کنید آب کوفته تمام نشود و یک لیوان در قابلمه باقی بماند .

    مواد اولیه 

     گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

     لپه ۱/۲ پیمانه

    برنج ۱ پیمانه

     سبزی کوفته ۵۰۰ گرم

     تخم مرغ ۱ عدد

     پیاز ۲ عدد

     رب گوجه ۲ قاشق سوپ خوری

     زرشک ۱۰۰ گرم

     گردو ۱۰۰ گرم

     زردچوبه به میزان لازم

     نمک و فلفل به میزان لازم

     روغن به میزان لازم

     آب ۴ لیوان

    طرز تهیه:

    ۱-  برنج و لپه را نیم پز می کنیم . 

    ۲- گوشت را با نمک و فلفل و زرچوبه حسابی ورز می دهیم تا کمی چسبندگی پیدا کند .سپس برنج و لپه و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم و با یک عدد تخم مرغ حسابی ورز می دهیم .

    ۳- پیاز داغ را آماده می کنیم . به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت بر می داریم و در وسط آن پیاز داغ و زرشک و گردو می گذاریم . برای تک تک کوفته ها این کار را انجام می دهیم .

    ۴- رب را در کمی پیاز داغ تفت می دهیم و آهسته به آن 4 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید . کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم .

    ۵- وقتی آب در حال جوش بود کوفته ها را در آن می گذاریم . حدود 1 ساعت زمان می برد تا آماده شود .

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان