خانه
229K

لذت آشپزی

  • ۰۱:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باتر چیکن غذای هندی 

     

    مواد لازم برای۴ نفر:

    مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم، خورشی

    روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری‌شده

    سیر: ۲حبه، ساطوری‌شده

    زنجبیل تازه: ۲ قاشق چای‌خوری، ساطوری‌شده

    پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

    ادویه گرم ماسالا: ۲ قاشق چای‌خوری

    زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

    فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

    کره: ۲۵ گرم

    گشنیز: یک دسته کوچک، ساطوری‌شده

    نمک: به میزان لازم

    مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ:

    سیر: ۲حبه، ساطوری‌شده

    زنجبیل تازه: یک قاشق چای‌خوری، رنده شده

    فلفل قرمز تند: یک عدد، ساطوری‌شده

    آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری

    پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

    پودر زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

    زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

    ماست: ۱۵۰ میلی‌لیتر

    نمک: به میزان لازم

    روش تهیه:

    ۱- مواد طعم‌دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

    ۲- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را ۴دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

    ۳- ادویه‌ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود.

    ۴- مرغ‌ها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ‌ها سرخ شود. مایه باقیمانده طعم‌دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب‌‌جوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری‌شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.

    نکــــات:

    ۱- به جای مرغ از میگو، ماهی و گوشت قرمز هم می‌توانید استفاده کنید.

    ۲- اگر تندخور نیستید، فلفل قرمز تند را از دستور غذایی خارج کنید.

    ۳- اگر از سینه مرغ استفاده کردید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان برای پخت خورش کافی است.

    ۴- در بعضی دستورها بعد از تفت دادن ادویه، یک تا ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده و آن را کمی تفت می‌دهند.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان