۱۷:۵۵ ۱۳۹۳/۴/۸
ونوس جان تا ریتا جون بیاد من جوابت رو میدم .. ببین عزیزم این عکس کیک بستنی هست و فرق کوچیکش با شارلوت در اینه که توی شارلوت کرم ژلاتینه داریم اما کیک بستنی بینش بستنی داره که این بستنی میتونه تک رنگ یا ساده باشه .حتی میشه بین لایه های بستنی مغز هم بریزی . توی ظرف دلخواهت سلفون بنداز و رولت ها رو توی ظرفت بچین کف و دیواره ظرف و بعدش توش بستنی ات رو بریز و یه کم با قاشق فشرده اش کن و لایه اخری رو بچین روش . کیک بستنی باید پنج تا شش ساعت تو فریزر باشه . رولت یخ نمیزنه .خیالت راحت .فقط یادت باشه خیلی زودتر از زمان سرو بیرون نیاری دسرت رو که بستنی ات شل نشه. برای خوردن هم غیر از لذت مشکلی ایجاد نمیشه .