ببخشید صوفیا جون. تازه دیدم عزیزم.
راستش من اولش می خواستم شبیه کیک درست کنم. اما نشد

فرنی که اماده شد تو سه تا ظرف ریختم جداگونه تو سایزای بزرگ و متوسط و کوچک. اون بنفشه با آب مربای آلبالو اون رنگی شده که از مربای آلبالو دورش هم ریختم. وسطی هم که با پودر کاکائو. آخری هم با زعفرون.بعد همه رو گذاشتم فریزر که یه کم ببنده. وقتی سفت شد (که البته خیلی نشد

) باید از ظرفا در بیاری و بزاری رو هم.مثلا اون زعفرونیه باز از اون دوتا بهتر شد.یه کم هم دورشو بریدم با چاقو. بعدم با دارچین و اون جینگیلی مستونای رنگی که می بینی تزئینش کردم که واسه تزئینه کیک و شیرینیه.