۱۲:۱۱ ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
لاغری با چای سبز
چای سبز یكی از نوشیدنیهای مورد علاقه من است. چای سبز خاصیت چربیسوزی دارد و خیلی از خانمها برای داشتن رژیم موفق از آن استفاده میكنند. البته در نوشیدن این چای نباید افراط كرد و صرف دو یا سه فنجان در روز كافی است. ضمن اینكه روش دم كردن چای سبز خیلی مهم است و باید طبق اصول شرقی دم شود. ژاپنیها برای دم كردن این چای، آیینی مخصوص دارند و به آن آداب دم كردن چای میگویند و حتی این مراسم سنتی بخشی از جاذبههای گردشگری این كشور است و در هتلها برای توریستها اجرا میشود.
دم كردن چای سبز اینطور نیست كه برگها را داخل قوری بریزیم و آب را بجوشانیم و بخوریم. من هرگز چای سبز را در قوری دم نمیكنم و در لیوانهای مخصوص این كار را انجام میدهم. آب چای سبز نباید به دمای صددرجه و جوش برسد و تنها باید به درجه گرما برسد. معمولا كسانی كه چای سبز دوست ندارند به تلخ بودن آن اشاره میكنند، درحالیکه چای سبز اگر درست دم شود اصلا تلخ نیست. وقتی مقدار زیادی برگ چای را در مدت زیادی بجوشانید، خب معلوم است نتیجه كار جوشاندهای تلخ، بد مزه و البته بدون خاصیت میشود.