رعایت موارد ذیل در رژیم غذایی:
کم کردن مصرف چربی های ذیل:
کره-سوسیس-کالباس-گوشتهای چرب-زرده تخم مرغ
↩️مصرف #متناوب ماهی ومرغ(تازه ومحلی)
↩️مصرف فرآورده های #شیر_کم_چربی(ماست وپنیر)
↩️خوردن یک #قاشق غذای چرب ضررش ازیک کله پاچه قندبیشتراست،روی غذاهای چرب کمی #دارچین بپاشید،🖋زیرادارچین چربی ها راتجزیه می نماید.
↩️مصرف آبمیوه هایی که به آنها قنداضافه شده است بایستی حذف گردد.🍹🍷
↩️حذف نوشیدنی هایی مانندلیموناد،کوکا کولا،شربت و…🍾🍻
🔬🔬بررسی موادمختلف ازنظر میزان چربی:📝📝
#گوشت:🍖
باچندین روش قادرخواهیدبود،چربی گوشت راکاهش دهید.💢💢
کباب کردن
بخارپزکردن
آب پزکردن به جای سرخ کردن درروغن.
تمام #چربی های قابل رویت را،قبل یا #بعد_از_پخت ،جداکنید وپوست مرغ وجوجه راازآن جدانمائید.🐥🐓
آب_گوشت راسردکنید،تاقطرات چربی روی سطح آن قرارگیرند،سپس قبل ازمصرف،می توانید چربی های سطح آب گوشت راجداکنید.☣
گوشت کم چرب خریداری نمائید.
سعی کنید ازروش های پخت سریع استفاده #نمائید،مانندچرخاندن گوشت روی شعله که ازیک لایه نازک روغن که مقدارزیادی ادویه جات جهت افزایش طعم ومزه آن راپوشانده است🍢
#تخم_مرغ:🐣
مصرف زیادتخم مرغ خطرحمله قلبی رابالا می برد،چون باعث بلوک شریان ها ازطریق #افزایش کلسترول خواهدشد.🚫
بیماران #دیابتی و#قند_خون_بالا حداکثر۳عدد تخم مرغ رامی تواننددرطول هفته مصرف نمایند.
مصرف_نمک
🔰دربعضی افراد،#مصرف_زیاد #نمک صنعتی(به جهت افزایش بعضی موادافزاینده فشارخون)موجب #افزایش فشار_خون شده،افراد #دیابتی بایستی مراقب این وضعیت باشند،ازآوردن نمکدان سرسفره غذا می توان جلوگیری کرد وجهت طعم دهی به غذا ازموادی مثل #ادویه_جات یاچاشنی استفاده کنند.